Liga 1

„Mai am șase meciuri!” » Louis Munteanu, după ofertele de la FCSB și Rapid

Louis Munteanu (21 de ani), atacantul celor de la Farul

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 12 April 2024

Atacantul Farului, Louis Munteanu, susține că el nu știe nimic despre interesul FCSB și al Rapidului pentru serviciile sale.

Farul a câștigat din nou în Bănie, tot cu 2-1, ca-n sezonul regulat. Iar Louis Munteanu, deși nu s-a „lipit” de gol, s-a numărat printre cei mai buni jucători ai constănțenilor.

Louis Munteanu: „Jucăm mai bine în deplasare. Am arătat caracter”

La final, vedeta lui Gică Hagi a remarcat că echipa sa se descurcă „mai bine în deplasare. Am făcut un meci foarte bun. Acum, sper să legăm acasă cu o victorie, sper să câștigăm în fața CFR-ului. Am făcut deja șapte puncte în play-off”.

Totodată, el a observat că Farul „joacă bine cu echipele bune. Așa a fost în sezonul regulat și mă bucur că păstrăm linia. Nu ne-a speriat deloc Craiova. Deși ne-a condus pe tabelă, am dat dovadă de caracter și am revenit de la 0-1, iar acum sper să câștigăm și cu CFR. Cupele europene? Până acolo e drum lung”.

Louis Munteanu despre ofertele de la FCSB și Rapid: „Nu știu nimic”

Întrebat despre interesul lui FCSB și al Rapidului pentru serviciile sale, jucătorul împrumutat Farului de Fiorentina n-a dorit să comenteze prea mult. Mai mult, a susținut că n-are habar.

„Eu nu știu nimic despre ofertele astea. Mai am șase meciuri de disputat în play-off și vreau să joc cât mai bine. Vorbim după”, a punctat Louis Munteanu.

Gigi Becali: „Eu am cerut acordul nașului meu. N-are bani să-l transfere”

Patronul Rapidului, Dan Șucu, a dezvăluit că a luat deja contact cu Fiorentina, pentru Munteanu, dar Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, susține că intenționează să-i prelungească șederea la Constanța. La rându-i, Gigi Becali a comentat la Digi Sport: „Îl cumpără Rivaldo? Nu trebuie să intre Farul în competiție.

Eu am vorbit cu Gică și l-am întrebat dacă pot să intru în discuții. Eu am cerut acordul nașului meu. Gică mi-a spus că nu are bani pentru transfer. Îl iau cu macaraua, cum să îl ia? Cu bani îl iau, normal”.

VIDEO. Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Ivaylo Petev: „Domn’ profesor nu mai există în România”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.