Liga 1

Jucătorul care visează să meargă la Euro, desființat în direct: „Nu prindea nici lotul de tineret”

Nicușor Bancu (dreapta) a fost titular în naționala României în campania de calificare la Euro 2024

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 13 aprilie 2024

Ex-dinamovistul Cristi Pulhac l-a criticat aspru pe Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova, pentru evoluția din meciul cu Farul (1-2).

Universitatea Craiova a pierdut din nou în fața Farului, 1-2 vineri seară, pe „Ion Oblemenco”, iar căpitanul Nicușor Bancu s-a numărat printre cei mai slabi jucători de pe teren.

„Frisoane în perspectiva Euro!”, a scris Gazeta Sporturilor, care l-a notat cu 4 pe jucătorul întors pe teren după o problemă medicală ce l-a ținut mai multe săptămâni pe tușă.

Invitat la Orange Sport, ex-dinamovistul Cristi Pulhac l-a criticat și el foarte dur pe fundașul stânga al naționalei României, apreciind că, pe vremea lui, Bancu n-ar fi avut loc nici la reprezentativa Under 21.

Cristi Pulhac: „Nicușor Bancu are probleme de poziționare și de comportament”

„La cum a jucat, nu prindea nici lotul de tineret. Nu te lua la lot pe vremea aia pentru că nu aveai loc, era o bătălie acerbă, nu neapărat să joci, să fii în lotul naţionalei.

În primul rând, pe faza de apărare greşeşte, el trebuie să se gândească la faptul că trebuie să facă mai întâi faza de apărare, iar abia apoi faza de atac.

Şi mie îmi plăcea foarte mult să urc, dar mereu antrenorii mi-au spus că mai întâi trebuie să fac treabă bună în apărarea. El are şi probleme de poziţionare, şi de comportament. Ia multe decizii la nervi”, a spus Cristi Pulhac, citat de Orange Sport.

Cristi Balaj susține că Nicușor Bancu trebuia să fie eliminat pentru o simulare, în prima repriză

Fostul arbitru FIFA Cristi Balaj crede că Bancu trebuia chiar eliminat în prima repriză, când arbitrul Marcel Bîrsan a ezitat să îi arate al doilea cartonaş galben.

„A fost o situaţie în prima repriză, când un apărător a căzut, iar în asemenea situaţii, niciodată arbitrul nu lasă jocul să continue.

Ori este fault, ori este simulare. Din punctul meu de vedere, este o simulare (n.r. - la Bancu). În acea situaţie, nu ai voie să laşi jocul să continue. Ori este fault, ori este simulare”, a spus Balaj la Prima Sport 1.

VIDEO. Ex-fotbalistul Silviu Izvoranu, despre națională, EURO 2024 și postul de fundaș stânga: „Preferatul meu e Nicușor Bancu”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.