Campionate

Opriți MĂCELUL! Înlocuitorul lui Drăgușin la Spurs, pus în cap de două ori în două minute!

+14 Foto
Micky van de Ven, depășit la golul lui Isak din Newcastle - Tottenham // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 13 April 2024

Meci de coșmar pentru Tottenham și mai ales pentru stoperul Micky van de Ven (22 de ani) pe St. James' Park, contra lui Newcastle. Expus de gafele fundașilor laterali, olandezul care a redevenit titular în detrimentul lui Radu Drăgușin s-a făcut de râs la 3 dintre golurile „coțofenelor”, scorul final fiind 4-0.

  • Întoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro, difuzat în fiecare zi de vineri.

Două etape la rând, la 0-3 cu Fulham și 2-1 cu Luton Town, Radu Drăgușin a fost integralist la Tottenham, utilizat în centrul apărării alături de Cristian Romero. Revenirea lui Micky după accidentare l-a trimis pe român pe bancă, în ax refăcându-se cuplul de stoperi deja sudat la Spurs, Romero - Van de Ven.

Și cu stoperii titulari apți de joc, defensiva lui Tottenham a continuat să clacheze. A primit goluri la 1-1 cu West Ham și 3-1 cu Nottingham, iar partida de astăzi, cu Newcastle în deplasare, nu a făcut excepție.

Micky van de Ven, pus în cap de două ori în două minute în Newcastle - Tottenham

„Coțofenele” au deschis scorul în minutul 30. Udogie s-a complicat în propria jumătate și a fost deposedat de Anthony Gordon. Englezul a pasat pe culoar către Isak, suedezul l-a pus în cap - la propriu - pe Micky van de Ven, care a alunecat, apoi a finalizat cu sânge rece.

Abia revenise transmisiunea în timp real după reluările cu bucuria și faza golului, iar Newcastle a marcat și golul 2. În prim-plan, același Van de Ven, plus fundașul dreapta Pedro Porro. Aflat în bandă, presat, cel din urmă a vrut să trimită spre propria poartă.

Gordon, care stătea la pândă, a ajuns primul la balon, l-a „culcat” ușor pe Van de Ven, autorul unei alte căderi comice, și a punctat pentru 2-0!

Fostul jucător scoțian Ally McCoist, acum expert talkSPORT, s-a amuzat la vedea imaginilor cu Van de Ven: „Cred că e posibil să aibă role în picioare”.

Și fostul mare atacant englez Alan Shearer a reacționat: „Van de Ven are mari probleme cu Isak și Gordon!!”.

Van de Ven, depășit și la golul 3!

În minutul 37, Isak a fost aproape să înscrie și golul 3. L-a depășit din nou pe Van de Ven, dar șutul i-a fost blocat în ultima clipă de Udogie!

Dacă nu a înscris în minutul 37, Isak a făcut „dubla” în minutul 51. A tâșnit de la centrul terenului, scăpat din marcaj de același Micky van de Ven, l-a lăsat în urmă pe olandez, mult mai lent, apoi l-a „executat” pe Vicario!

10-1a fost raportul cornerelor în prima repriză din Newcastle - Tottenham

Scorul final a fost 4-0 pentru Newcastle, Fabian Schar fiind autorul ultimei reușite. Era de așteptat să vedem multe goluri, pentru că media golurilor pe meci în ultimele 6 „directe” dintre Newcastle și Tottenham a fost 5.

Citește mai multe știri din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.