Tenis

Nadia Comăneci despre Simona Halep: „Mă bucur foarte mult să o văd pe teren, este acolo unde își dorește să fie”

Nadia Comăneci / FOTO: Raed Krishan

Articol de Roxana Fleşeru, Luminița Paul  —  Saturday, 13 April 2024

Nadia Comăneci (62 de ani), cvintuplă campioană olimpică, a fost prezentă sâmbătă la tragerea la sorți a turneului ATP Țiriac Open și a vorbit despre Simona Halep, Jocurile Olimpice de la Paris și gimnastică.

Nadia Comăneci a fost mereu alături de tenisul românesc. O prezență constantă la turneele organizate în țara noastră, cvintupla campioana olimpică a fost prezentă și la prima acțiune a turneului Țiriac Open, competiție de categoria ATP 250.

 „Mă bucur că sunt la acest turneu, nici nu mi-am dat seama că ultimul a fost în 2016. De-abia aștept meciurile”, a spus Nadia, care a aterizat în România chiar sâmbătă dimineață.

Turneul are loc la baza „Năstase Marica” și debutează duminică, atunci când vor avea loc primele meciuri din calificări, de luni vor începe și cele de pe tabloul principal.

 „Zeița de la Montreal” a fost întrebată despre revenirea Simonei Halep în circuit. „Mă bucur foarte mult să o văd pe teren, este acolo unde își dorește să fie. De-abia aștept să o văd jucând la Madrid sau la Roland Garros”.

Nadia Comăneci va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Paris

+15 Foto
Ion Țiriac și Denis Shapovalov, la tragerea tabloului de la Țiraic Open 2024 / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Apoi s-a trecut la sportul său de suflet: gimnastica. „Echipa s-a calificat și mă bucur că va participa la Jocurile Olimpice. Ce am văzut la această generație este că ele sunt foarte competitive și își doresc foarte mult un rezultat bun, rămâne să vedem ce se întâmplă”, a spus Nadia Comăneci.

A continuat:  „Potențialul pe hârtie îl cunoaștem, acum depinde și cum vor executa calificările. O să am ocazia să le văd sau să o văd pe Sabrina Voinea în zilele următoare, sper să fie bine . Avem posibilitate de finală, eu cred că la bârnă e posibilitatea noastră de finală”.

Nadia a dezvăluit că va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Paris. „Voi fi acolo, voi apuca să văd câteva sporturi, prioritară va fi gimnastica. Sperăm că munca pe care toți sportivi români o depun va aduce lauri”, a concluzionat ea.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.