Campionate

Îl cer pe Drăgușin titular: „Să scăpăm de «Mickey Mouse»!” » Rivalul pe post al românului, scos vinovat pentru dezastrul de pe St James' Park: „Trebuie să o spun”

Micky Van de Ven și Radu Drăgușin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 13 April 2024

Ally McCoist (61 de ani), legenda fotbalului britanic, l-a criticat dur pe stoperul Micky Van de Ven pentru prestația din meciul cu Newcastle, pierdut cu 0-4.

Olandezul care a redevenit titular în detrimentul lui Radu Drăgușin s-a făcut de râs la 3 dintre golurile „coțofenelor”, scorul final fiind 4-0.

La primul gol, Van de Ven a alunecat și a căzut în cap de lângă Isak, care a finalizat perfect. Micky a greșit și la golul de 2-0, Gordon a trecut ușor de el și a marcat. Apoi, l-a scăpat din marcaj pe Isak, care a reușit „dubla”.

Ally McCoist: „Van de Ven cred că era pe role”

„Trebuie să o spun, Van de Ven parcă era pe role. Nu știu ce a vrut să facă. Gordon s-a descurcat bine la gol. S-a dus spre interior și s-a trezit cu un tip masiv căzut pe jos lângă el.

E incredibil! Chiar nu înțeleg”, a declarat McCoist, potrivit football.london.

251 de goluria marcat McCoist pentru Rangers, în 418 meciuri

Fanii lui Tottenham îl cer pe Radu Drăgușin

Suporterii lui Tottenham nu au mai rezistat și au răbufnit pe rețele de socializare. Ei îl cer pe Radu Drăgușin titular în locul lui Van de Ven. Internaționalul român a fost rezervă neutilizată cu Newcastle, la fel ca în precedentele două etape, 1-1 cu West Ham și 3-1 cu Nottingham.

„De ce e Drăgușin constant pe bancă, având în vedere că nu câștigăm vreun duel aerian?”, a comentat un suporter al lui Tottenham. Un altul l-a ironizat pe Van de Ven și l-a numit Micky Mouse, personaj din desene animate: „L-a lăsat pe Drăgușin pe bancă să joace Mickey Mouse”.

„Drăgușin nu ar fi căzut precum Van de Ven”, a scris un alt fan Tottenham pe X (fostul Twitter). În timp ce un alt suporter e de părere că Van de Ven e supraevaluat: „Micky Van de Ven nu e chiar atât de bun pe cât se spune. Radu Drăgușin e un fundaș mai bun”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.