Liga 3

Fostul jucător de la Rapid a răbufnit în direct: „Voi ieși din fotbal. E o mocirlă!”

Costin Lazăr (stânga)

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 14 aprilie 2024

Costin Lazăr (42 de ani), fostul internațional, a făcut un anunț surprinzător. În prezent antrenor la Gloria Băneasa, formație din Liga 3, Lazăr se pregătește să ia o decizie radicală în cazul în care nu își va îndeplini obiectivul.

Deși antrenează de câțiva ani, tehnicianul e pregătit să renunțe la această meserie în cazul în care nu va obține promovarea în Liga 2 alături de Gloria Băneasa în sezonul următor. Anul acesta, Băneasa nu mai poate promova întrucât evoluează în play-out-ul din Seria 3 a Ligii 3.

Costin Lazăr renunță prematur la antrenorat dacă nu promovează cu Gloria Băneasa: „O mocirlă din toate punctele de vedere”

Costin Lazăr, care și-a încheiat cariera de fotbalist în 2020, la Mostiștea Ulmu, a devenit antrenor în contextul în care deține Licența A. El a fost secund la echipa de la care s-a retras și le-a antrenat pe Cetatea Turnu Măgurele sau Câmpulung Muscel. Din februarie, Lazăr a devenit „principal” la Băneasa, iar acesta și-a propus să promoveze echipa în Liga 2 în sezonul viitor.

El a anunțat că va renunța la cariera de antrenor în cazul în care nu va reuși să-și atingă obiectivul. Lazăr este extrem de nemulțumit de condițiile din eșalonul inferior și a răbufnit în direct, nemaisuportând „calvarul” Ligii 3.

„Eu m-am gândit foarte bine. Am un obiectiv. Dacă anul următor nu mi-l îndeplinesc, probabil voi ieși din antrenorat. Nu vreau să stau într-o... Liga 3 e o mocirlă, o ligă de luptă. Voi ieși din fotbal dacă nu îmi îndeplinesc obiectivul.

E o mocirlă din toate punctele de vedere, terenuri proaste, arbitraj execrabil. Dacă ești și echipă mică, nu te ajută cu nimic. La Liga 3 sunt jucători care au avut ceva calitate, dar nu au mentalitatea corespunzătoare, de luptă, nu au dorința de afirmare”, a spus Costin Lazăr, la „DigiSport Matinal”.

Costin Lazăr a fost crescut de Sportul Studențesc. A fost promovat la prima echipă în sezonul 1999-2000. A jucat în Regie până în 2006, când a fost cumpărat de Rapid. A mai evoluat de-a lungul carierei pentru PAOK, Panetolikos, Iraklis și Voluntari.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.