Liga 1

Cum a trăit Valeriu Iftime victoria la scor cu FCU Craiova: „La pauză eram în Liga a 2-a”

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, este în culmea fericirii, după ce echipa lui a învins-o pe FC U Craiova, scor 4-1, într-un meci influențat clar de erorile de arbitraj comise de Iulian Călin.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 14 aprilie 2024

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, este în culmea fericirii, după ce echipa lui a învins-o pe FC U Craiova, scor 4-1, într-un meci influențat clar de erorile de arbitraj comise de Iulian Călin.

Valeriu Iftime a făcut calculele pentru salvarea de la retrogradare. Patronul moldovenilor spune că FC Botoșani trebuie să le învingă pe Dinamo și Voluntari pentru a avea șanse serioase de a rămâne în Superliga. După această victorie, botoșănenii au părăsit, cel puțin pentru moment, locurile direct retrogradabile. Moldovenii se clasează pe 14, cu 17 puncte.

În ciuda prestației jalnice a „centralului” Iulian Călin, care a fost aspru criticat de olteni, Valeriu Iftime nu a vorbit deloc despre arbitraj. Acesta și-a lăudat echipa pentru victoria la scor.

Valeriu Iftime exultă după FC Botoșani - FCU Craiova: „E pentru prima dată când nu sunt pe ultimul loc!”

După prima repriză puteam să spun că suntem în liga a doua garantat. După repriza a doua, după jocul nostru și cu cele patru goluri marcate... Speram de multă vreme! Echipa joacă fotbal. Dar există și o temere extraordinară. Am jucat frumos în repriza a doua. Suntem în jocul acela cu patru echipe în evitarea retrogradării. E pentru prima dată când nu sunt pe ultimul loc. 

Avem meciuri grele. Încărcătura e foarte mare. E foarte bine că avem jocul ăsta. Revenim de la 0-1 și câștigăm acasă. Ne dă încredere pentru următoarele meciuri. Dacă învingem pe Dinamo și Voluntari și mai facem o victorie în deplasare, poate ne salvăm.

Dacă Mailat nu era accidentat. luam un milion de euro pe el și alta era soarta echipei! Bineînțeles. Dacă revenea mai repede... E talismanul nostru. Dă o pasă excepțională, un gol frumos. Echipa e bună. Golul din foarfecă... Am dat goluri frumoase, am fost eficienți. Am câțiva jucători chiar buni, buni. Iar Mailat dacă își învinge frica asta și poate juca un meci întreg este o valoare și un câștig enorm”, a spus Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

VIDEO. Adrian Mititelu dezvăluie cum l-a abordat pe Șumudică pentru a veni la FCU Craiova: „Mi-a dat un vocal, apoi i-am spus că este fricos”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.