Liga 1

Cornel Șfaițer, acuzații grave după Dinamo - Iași: „Nu mă așteptam la asta de la «Hoțegan». În 27 de ani nu am văzut așa ceva”

+46 Foto
Dinamo - Poli Iași 1-0. Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a lansat acuzații grave la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, despre care a spus că a împins-o pe Dinamo de la spate.

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video)  —  Sunday, 14 April 2024

Dinamo - Poli Iași 1-0. Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a lansat acuzații grave la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, despre care a spus că a împins-o pe Dinamo de la spate.

UPDATE - Cornel Șfaițer: „Pentru prima dată, am vrut să plec de la stadion la pauză!”

Seara, după CFR Cluj - FCSB 0-1, Cornel Șfaițer a intervenit în direct pentru a comenta arbitrajul de la Dinamo - Poli Iași. El a dezvăluit că s-a întâlnit cu Ovidiu Hațegan și ceilalți arbitri la pauza meciului și a povestit cum a decurs interacțiunea.

„Suntem cu toții dezamăgiți de maniera lui Ovidiu de arbitraj. Bănuiesc că vrea să revină în fotbalul european de elită, nu avea nevoie de o asemenea prestație. A fost un arbitraj de Liga 3! Hoțegan? Așa mi-a venit atunci să spun. Am fost dezavantajați, nu aș spune furați, e un cuvânt urât.

Credeți-mă că este prima dată când am vrut să plec de la stadion la pauză. La pauză am fost acolo, am coborât la vestiar și am dat de ei. Am purtat o mică discuție, dar nu prea mult. I-am lăsat, mergeau la cabină. Mi-au spus să fiu calm. Am spus că este inadmisibil ce s-a întâmplat în prima repriză, că trebuie să ne trezim cu toții și să ducem jocul cu bine la sfârșit.

Nu am intrat în amănunte, eram și eu nervos și nu sunt omul care la cald să creez... am dat cu ochii de ei, am schimbat câteva cuvinte, atâta tot. Repet, cred că Ovidiu Hațegan avea nevoie de o prestație bună pentru a reveni în fotbalul european, fotbalul mare”, a relatat Șfaițer la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Știrea inițială

Hațegan nu l-a eliminat pe Homawoo, fundașul lui Dinamo, deși acesta l-a accidentat grav pe Luca Mihai. Tânărul mijlocaș de la Poli Iași a fost lovit cu capul în ceafă, a fost transportat de urgență la spital și se confruntă cu probleme serioase. Are un hematom, fracturi craniene și are probleme de auz.

Șfaițer a lansat un atac dur la adresa lui Hațegan, pe care l-a numit „Hoțegan”.

VIDEO. Cornel Șfaițer, după Dinamo - Poli Iași: „Nu mă așteptam la asta de la Ovidiu «Hoțegan»”

>

„Înfrângere usturătoare. Am fost la băieți și i-am felicitat, în condițiile în care am jucat în 10 oameni 70 de minute. Am 27 de ani de când sunt în fenomen și nu am văzut un asemenea arbitraj. Nu mă așteptam la așa ceva de la Ovidiu «Hoțegan». A dus meciul într-o direcție.

Am primit multe mesaje de la oameni de fotbal. Bouhenna are tâmpla umflată, a fost faultat înainte să ia roșu. Arbitrul i-a dus pe adversari peste noi. Dinamo nu avea nevoie de asemenea arbitraj. Noi luptăm până la capăt. Chiar și la pauză i-am încurajat pe jucători, nu e ușor să joci cu om în minus de la jumătatea primei reprize.

Pentru Luca Mihai am avut emoții cum nu am mai avut. I-am văzut și pe părinții lui. E la spital, sângerează la ureche și nu aude momentan. Sperăm să fie bine. La asemenea fază trebuia eliminare”, a declarat Șfaițer, la zona mixtă.

Cornel Șfaițer: „Mai avem 5 finale”

Președintele de la Poli Iași a vorbit și despre salvarea de la retrogradare.

„Suntem în luptă cu Dinamo, Botoșani, Craiova. Mai sunt 5 jocuri cu presiune, s-a văzut presiunea și la Dinamo. Chiar dacă aveau om în plus, s-a văzut presiunea, s-au chinuit. Mai sunt 5 jocuri și cred că ne putem salva de la retrogradare. Am fost în vestiar și toți jucătorii vorbeau de arbitraj.

Am încercat să-i liniștesc, mai avem 5 finale de jucat și luptăm până la capăt. O să vedem Politehnica în Superliga în sezonul viitor, așa cred”, a mai declarat Șfaițer.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.