Liga 1

Clipe înspăimântătoare sub ochii copiilor, la Dinamo - Poli Iași » Mama fotbalistului lăsat lat de Homawoo, în lacrimi la ușile ambulanței

+31 Foto
Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  Sunday, 14 April 2024

Dinamo - Poli Iași. În minutul 29, la scorul 0-0, cei 1.500 de copii prezenți pe stadionul „Arcul de Triumf” au amuțit. Homawoo l-a izbit violent cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar jucătorul de la Iași a rămas întins pe gazon.

Jucătorii din preajma mijlocașului și arbitrul Ovidiu Hațegan au făcut semne disperate către echipa medicală, pentru a interveni cât mai repede. Medicii de pe ambulanță au ajuns după 25 de secunde lângă Luca Mihai.

FOTO. Luca Mihai a avut nevoie de mască de oxigen și guler cervical

+31 Foto
Luca Mihai, accidentat grav în Dinamo - Poli Iași

Medicii i-au pus imediat guler cervical lui Luca Mihai. Mijlocașul a avut nevoie și de mască de oxigen, din cauza dificultăților de a respira. În momentul în care Luca și-a recăpătat cunoștința, copiii de pe arenă l-au aplaudat pe jucătorul ieșean.

A fost urcat în ambulanță de medici, însă nu a plecat imediat la spital, salvarea a mai așteptat câteva minute în curtea stadionului.

Mama lui Luca Mihai a început să plângă

Mama lui Luca Mihai s-a dus la ambulanță pentru a vedea care e starea copilului ei. Iar când s-a deschis ușa, a avut un șoc. Când a văzut cum arată Luca, a izbucnit în lacrimi.

+50 Foto
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)

Meciul a fost întrerupt timp de 7 minute. Luca Mihai a fost înlocuit de Tony cu Andrei Gheorghiță. Autorul faultului, Josue Homawoo, a rămas la cabine la pauză, după ce a fost iertat de eliminare de Ovidiu Hațegan. În locul fundașului central a intrat Cristi Costin.

VIDEO. Dinamo - Poli Iași. Luca Mihai, fotbalistul oaspeților, a fost lovit grav de Homawoo și a fost transportat de urgență la spital. Kopic a intrat în ambulanță împreună cu el

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.