Liga 1

Bani, descătușat după ce i-a adus victoria lui Dinamo: „Simțeam că înscriu, s-a întâmplat ceva înaintea meciului” :)

+46 Foto
Ahmed Bani // foto: Ionuț Iordache, GSP

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 14 aprilie 2024

Ahmed Bani (21 de ani), autorul unicului gol din Dinamo - Poli Iași 1-0, a comentat victoria contra moldovenilor.

Dinamo a jucat în superioritate numerică 70 de minute cu Poli Iași, dar nu a putut străpunge defensiva moldovenilor. Golul descătușării a venit în prelungiri, minutul 90+3, semnat de Ahmed Bani, jucător care intrase pe teren cu doar 11 minute mai devreme.

Ahmed Bani, după Dinamo - Poli Iași: „Nu mai trăisem senzația golului de mult timp”

„Golul a adus o senzație foarte frumoasă, nu am mai trăit-o de foarte mult timp. M-am bucurat alături de colegi, chiar a fost o senzație foarte, foarte frumoasă.

Cum am pierdut puncte în minutul 90, acum am câștigat. Punctele contează foarte mult, ne-am apropiat de locurile de salvare directă, este un drum bun, dar mai sunt foarte multe meciuri”, a comentat Bani după meci, la PrimaSport.

Întrebat ce i-a transmis antrenorul Zeljko Kopic în momentul în care l-a aruncat în luptă, Bani a dezvăluit: „Mi-a spus să intru și să-mi fac treaba, atâta tot. Nu mi-a dat foarte multe indicații, doar să intru și să-mi fac treaba”.

VIDEO. Ahmed Bani: „S-a întâmplat ceva înaintea meciului și am simțit că înscriu”

Ulterior, Ahmed și-a făcut apariția la zona mixtă.

>

„Sunt 3 puncte foarte importante în obiectivul de a ne salva de la retrogradare. Am trecut printr-o perioadă mai dificilă, dar mă bucur că am înscris și sper să continui așa. Golul îl dedic întregii suflări dinamoviste.

Râdeam cu Amzăr și Bordușanu înaintea meciului, s-a întâmplat ceva și am zis că o să înscriu în seara asta. S-a adeverit. Nu pot să zic ce s-a întâmplat, e OK ( râde).

Poate nu am prestat cel mai bun fotbal, dar noi am avut ocaziile mari și am fost răsplătiți la final”, au fost concluziile mijlocașului lateral.

Cele 3 puncte obținute astăzi au făcut ca Dinamo să iasă din zona roșie. „Câinii” au acum 19 puncte, două peste FC Botoșani și FCU Craiova.

Citește tot despre Dinamo - Poli Iași:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.