Liga 1

„Multiple fracturi craniene” » Prim diagnostic CRUNT la spital pentru Luca Mihai, după intrarea violentă a lui Homawoo. Doctorii vor să sesizeze Poliția!

+50 Foto
Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul central de la Poli Iași, a suferit o accidentare groaznică în eșecul echipei lui de pe terenul lui Dinamo, scor 0-1, în runda cu numărul #4 din play-out-ul din Superliga FOTO: Ionuţ Iordache (gsp.ro)

Articol de Ovidiu Minea  —  duminică, 14 aprilie 2024

Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul central de la Poli Iași, a suferit o accidentare groaznică în eșecul moldovenilor de pe terenul lui Dinamo, scor 0-1, în runda cu numărul #4 din play-out-ul din Superliga.

 În minutul 29, la scorul 0-0, cei 1.500 de copii prezenți pe stadionul „Arcul de Triumf” au amuțit. Homawoo l-a izbit violent cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar jucătorul de la Iași a rămas întins pe gazon. Hațegan i-a acordat doar cartonaș galben dinamovistului!

GALERIE FOTO. Luca Mihai, accidentat grav în Dinamo - Poli Iași

+50 Foto
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)

Oficialii Politehnicii Iași au anunțat diagnosticul pe care l-a primit Luca Mihai la internarea la Spitalul Elias, unde a fost dus după lovitura primită de la Homawoo în minutul 29 al meciului de azi, cu Dinamo: „Multiple fracturi craniene de gradul 1 în zona urechii, timpan spart, stare de amnezie și somnolență profundă”.

Fotbalistului ieșean, căruia i-a curs sânge din ureche pe gazon, i se va mai face un CT (computer tomograf) după primul, făcut imediat la internare. Totodată, cei de la Poli spun că de la spital li s-a dat de înțeles că va fi anunțată Poliția, ca în cazul unui eveniment cu acte de violență.

Aflat la spital în aceste momente, fotbalistul este însoțit de mama lui, care a avut un șoc în momentul în care a văzut care este starea copilului ei. Aceasta se dusese la ambulanță pentru a se interesa de starea lui Luca și a izbucnit în plâns în momentul în care s-a deschis ușa.

Se mai fac investigații la momentul ăsta, este la spitalul Elias. Mâine vor repeta CT-ul. Are destule complicații la ureche, are timpanul spart... sunt probleme. Să vedem dacă rămâne la Elias sau va fi transferat. Mâine vom cunoaște amănunte, după al doilea CT. Acum este conștient. Am trăit momente neplăcute.

Medicul nostru, de la echipă, ne-a spus că a fost o perioadă inconștient, dar apoi și-a revenit. Ne-am panicat cu toții când a intrat ambulanța.

Este un copil, copil de lotul național de tineret, jucător de perspectivă. Ar fi păcat să aibă probleme, îi vedeam un viitor frumos. Sperăm să fie totul bine, ne dorim ca băiatul să fie bine, asta este cel mai important pentru el și familia lui. La pauză am coborât la vestiar tocmai ca să-i încurajez.

- Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași, la DigiSport

VIDEO. Dinamo - Poli Iași. Luca Mihai, fotbalistul oaspeților, a fost lovit grav de Homawoo și a fost transportat de urgență la spital. Kopic a intrat în ambulanță împreună cu el

>

În schimb, celălalt jucător ieșean accidentat în timpul partidei cu dinamoviștii, Samayoa, se va întoarce acasă cu echipa, guatemalezul având, la prima vedere, doar probleme cu ligamentele la cotul stâng.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.