Liga 1

Zeljko Kopic, reacție pentru GSP, după momentul cumplit de la Dinamo - Poli Iași

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  duminică, 14 aprilie 2024

Dinamo - Poli Iași 1-0. Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a vorbit despre accidentarea gravă a lui Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul ieșenilor.

Luca Mihai a fost lovit cu capul în ceafă de Homawoo, fundașul lui Dinamo, și a rămas întins pe gazon. A fost transportat de urgență la spital, unde s-a constatat că are un hematom, fracturi craniene și probleme cu auzul.

„Gândurile mele sunt cu Luca și familia lui. Cred că totul va fi bine într-un final”, a spus Zeljko Kopic pentru GSP.ro.

Ce a declarat Zeljko Kopic despre victoria cu Poli Iași

După meci, la flash-interviu, Kopic a vorbit doar despre victoria lui și a spus că l-a schimbat pe Homawoo la pauză pentru că avea galben. Fundașul lui Dinamo trebuia să vadă cartonașul roșu pentru intrarea la Luca Mihai.

+50 Foto
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)

„Am avut multe ocazii să înscriem mult mai rapid, dar e bine că am obținut toate cele trei puncte. Am încercat cu mulți jucători și Ahmed a marcat un gol important.

Ahmed este unul dintre jucătorii care nu au jucat foarte mult, dar are calitate. I-am spus ce să facă, dar totul se datorează calității sale. Homawoo a avut cartonaș galben și am decis să îl schimb, situația a fost grea pentru toată lumea. Nu a jucat slab, a fost ok, dar asta a fost situația.

De când am ajuns aici, situația a fost foarte grea. Partea mentală a fost mereu complicată, trebuie să construim relații și în această săptămână am încercat acest lucru. Dacă nu ai energie bună, nu poți lega o relație.

În acest meci am arătat că avem caracter și că putem să ieșim dintr-o situație grea”, a declarat Kopic, citat de digisport.ro.

VIDEO. Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo” cere concentrare din partea echipei: „Important este să scoatem maximum din ultimele meciuri”

>

Citește și aște știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.