Liga 1

Umilința supremă! Tribunele din Gruia au aprins blitz-urile și au sărbătorit alături de Peluza Nord: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”

Suporterii celor de la FCSB au început deja să sărbătorească primul titlu după o pauză de 9 ani, după ce roș-albaștrii au învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în runda cu numărul #4 a play-off-ului din Superliga.

Articol de Remus Dinu, Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 14 aprilie 2024

Suporterii celor de la FCSB au început deja să sărbătorească primul titlu după o pauză de 9 ani. Roș-albaștrii au învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în runda cu numărul #4 a play-off-ului din Superliga și au făcut încă un pas spre titlu.

FCSB s-a impus în Gruia prin golul senzațional reușit de Florinel Coman. După această victorie, echipa finanțată de Gigi Becali s-a distanțat la 13 puncte de urmăritoare. Roș-albaștrii se pot încununa campioni chiar etapa viitoare, în cazul în care o vor învinge pe Rapid pe Arena Națională, iar CFR și Craiova nu își vor câștiga meciurile.

În Gruia, în minutele din final, foarte mulți suporteri aflați la tribuna a doua a stadionului au aprins și ei blitz-urile și au cântat alături de ultrașii din Peluza Nord. „Campionii, campionii!”.

VIDEO. CFR CLUJ - FCSB 0-1. Spectatorii ardeleni cântă alături de galeria roș-albastră „Campionii, campionii!” la finalul meciului

>

Suporterii celor de la FCSB au ținut să le mulțumească într-un mod special fotbaliștilor pentru această victorie. Au scandat pe rând numele fiecărui jucător. Fanii nu au uitat nici de Mihai Pintilii, apoi au urmat lozinci rasiste la adresa rivalilor din Giulești.

Scenariul în care FCSB devine campioană etapa viitoare

FCSB se poate încorona campioană încă de runda viitoare, în cazul în care o va învinge pe Rapid, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova nu-și vor câștiga partidele.

Runda următoare, programul din play-off este:
Vineri, 19 aprilie, ora 20:30, Farul - CFR Cluj
Sâmbătă, 20 aprilie, ora 20:30, FCSB - Rapid
Duminică, 21 aprilie, ora 19:00, Sepsi OSK - Universitatea Craiova

În scenariul amintit, între FCSB și principalele urmăritoare, CFR și Craiova, ar fi 15 puncte cu 5 etape rămase. Cum FCSB are avantajul la egalitate de puncte, din moment ce nu a beneficiat de rotunjire, roș-albaștrii ar fi campioni chiar dacă ar pierde pe linie în ultimele 5 etape!

VIDEO. CFR CLUJ - FCSB » Florinel Coman, chemat de micuții suporteri la autografe înaintea meciului

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.