Liga 1

Imagine spectaculoasă surprinsă de fotoreporterul GSP » Cum i-au făcut Târnovanu și Florinel Coman fericiți pe copiii din Cluj-Napoca

+36 Foto
Ștefan Târnovanu a făcut fericit un copil de mingi de la Cluj-Napoca / foto: Cristi Preda - GSP

Articol de Cristi Preda (foto), Remus Dinu  —  luni, 15 aprilie 2024

FCSB a adus bucuria la Cluj, oraș roș-albastru pentru o seară, unde liderul s-a impus cu 1-0 în fața CFR-ului. Nu doar Florinel Coman a fost darnic, acesta oferindu-și ghetele si bluza de trening imediat după meci. Și portarul Ștefan Târnovanu a făcut un copil fericit. Imaginile au fost surprinse de fotoreporterul GSP Cristi Preda.

Florinel Coman și Ștefan Târnovanu au fost printre cei mai importanți jucători ai FCSB-ului duminică seara, în Gruia. Primul a înscris unicul gol al meciului, Târnovanu a blocat orice încercare cadrată de gazde. Cei doi jucători de la națională au punctat și la capitolul generozității.

Fotoreporterul GSP Cristi Preda a surprins momentul în care un copil de mingi de la juniorii lui CFR zâmbește larg după ce a primit cadou mănușile portarului de la FCSB.

FOTO. Ștefan Târnovanu a făcut fericit un copil de mingi

+36 Foto
Ștefan Târnovanu a făcut fericit un copil de mingi de la Cluj-Napoca / foto: Cristi Preda - GSP

Târnovanu, printre cei mai aclamați fotbaliști aseară, e extrem de apreciat de suporterii roș-albaștrilor. Secretul ieșeanului? Atitudinea prietenoasă, deschiderea pe care o are inclusiv în social-media față de urmăritorii săi.

Recent, el chiar s-a implicat în momentul în care un grup de suporteri a făcut chetă pentru a cumpăra o pânză pe care urma să apară un mesaj comemorativ. Respectivul banner a fost afișat în memoria un tânăr fan FCSB care a încetat din viață, acesta avându-l idol pe Târnovanu.

FOTO. Florinel Coman, desculț. Ghetele aurii, făcute cadou imediat după meci

+36 Foto
Ștefan Târnovanu a făcut fericit un copil de mingi de la Cluj-Napoca / foto: Cristi Preda - GSP

Iar Florinel Coman și-a făcut fericiți suporterii nu doar cu golul de lunetist reușit în Gruia.

Imediat după fluierul final, Coman a sprintat de pe bancă, îndreptându-se în viteză spre sectorul fanilor roș-albaștri. Acolo unde a fost cel care a dat tonul, făcând-o însă în papuci, căci ghetele le dăruise deja unor fani norocoși. El a vorbit la zona mixtă despre acel episod: „Le-am dat ghetele suporterilor, copiilor care au venit să ne susțină”.

>

Fotoreporterul Gazetei a surprins, de asemenea, scena în care „Mbappe” îi dăruiește bluza de trening unui copil.

Da, se naște o nouă generație de suporteri FCSB! Sunt foarte fericit când văd atât de mulți copii care vin pe stadioane, nu stau în fața televizorului sau a gadgetului, vin să se uite la noi. Sperăm să-i îndemnăm să se apuce de fotbal, pentru că acest sport este unul care te face să te simți fabulos.

- Florinel Coman, FCSB

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.