Liga 1

Au venit rezultatele analizelor jucătorului din Superliga depistat pozitiv » Clubul a făcut anunțul

Articol de Romeo Ene  —  luni, 15 aprilie 2024

Un jucător de la Hermannstadt a fost oprit pe 4 aprilie de un echipaj al poliției pe autostradă. A ieșit pozitiv la DrugTest, însă luni clubul a anunțat faptul că rezultatul a fost eronat, iar jucătorul nu a consumat astfel de substanțe interzise.

Alexandru Uțiu (20 de ani), unul dintre portarii lui Hermannstadt, fusese depistat cu Benzodiazepină, însă în urma analizelor suplimentare realizate la un laborator în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, s-a confirmat faptul că acesta nu a avut în sânge droguri.

Portarul lui Hermannstadt și-a primit permisul înapoi după o eroare din partea DrugTest: „Va povesti mereu prietenilor”

Clubul din Sibiu a postat un comunicat pe rețelele de socializare în care a anunțat faptul că jucătorul și-a primit permisul de conducere înapoi pentru că nu au existat urme de substanțe interzise după analizele de sânge efectuate.

Avem vești bune despre un tânăr și talentat goalkeeper! Rezultatele analizelor suplimentare efectuate la un laborator de specialitate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au confirmat faptul că Alexandru Uțiu nu a avut în sânge substanțe interzise sau, pe românește, nu a consumat droguri, așa cum s-a presupus în urma testării cu un aparat de tip DrugTest, efectuată de polițiștii rutieri pe A1 cu câteva zile în urmă. Urmarea? Alex și-a primit înapoi permisul de conducere reținut în prealabil și are acum o întâmplare pe care o va putea povesti mereu prietenilor și apropiaților săi!

- comunicat Hermannstadt

Alexandru Uțiu, foto: facebook Hermannstadt

Alexandru Uțiu nu a evoluat pentru sibieni în acest sezon de Superliga. El a prins 20 de minute în meciul din grupele Cupei României cu Progresul Pecica, câștigat de Hermannstadt cu 6-0. Atunci, pe 1 noiembrie 2023, a fost trimis în teren în minutul 71, la scorul de 4-0, în locul titularului Vlad Muțiu (29 de ani).

Hermannstadt este pe primul loc în play-out, cu 27 de puncte, la egalitate cu UTA Arad și Oțelul Galați.

VIDEO Match Preview - Rapid - Sepsi

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.