Liga 1

Eșecul cu CFR Cluj le-a fost fatal! Trei jucători de la Rapid, excluși din lot de Bergodi pentru meciul cu Sepsi

ristiano Bergodi (59 de ani), tehnicianul giuleștenilor, a anunțat primul 11 și rezervele, iar trei jucători importanți nu se regăsesc în lot.

Articol de Romeo Ene  —  Monday, 15 April 2024

Duelul dintre Rapid și Sepsi, ultimul din etapa #4 a play-off-ului Superligii, se joacă luni, de la 20:30. Cristiano Bergodi (59 de ani), tehnicianul giuleștenilor, a anunțat primul „11” și rezervele, iar trei jucători importanți nu se regăsesc în lot.

Eșecul cu CFR Cluj „a cântărit” foarte mult pentru antrenorul italian. Trei jucători de bază au fost lăsați în afara lotului pentru partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în ceea ce reprezintă duelul ultimelor clasate din play-off.

Trei jucători de bază, OUT din lotul lui Rapid pentru meciul cu Sepsi

Bergodi a decis să facă trei schimbări importante față de meciul cu CFR Cluj, pierdut categoric, scor 1-4. Astfel, Jayson Papeau (27 de ani), Alexandru Albu (30 de ani) și Damjan Djokovic (33 de ani) au fost lăsați în afara lotului pentru acest duel.

Papeau și Djokovic au fost schimbați la pauză de Bergodi, la scorul de 0-4. Albu a fost, în schimb, integralist în eșecul de pe Giulești.

Echipa de start trimisă de Bergodi: Aioani - Onea, Săpunaru, Iacob, Borza - Hromada, Oaidă, Hasani - Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe

Nu vorbim acum despre titlu. Ești la 4 puncte de lider, apoi pierzi 3 meciuri, te-ai îndepărtat și la revedere cu titlul. Obiectivul la începutul campionatului a fost locurile 1-3. Ar fi un pas înainte ca Rapid să ajungă din nou, după mulți ani, în cupele europene.

Nu e ușor ca de la o zi la alta să omogenizezi grupul, să lucrezi la relațiile interumane, relațiile de joc. Nu a fost ușor. Din păcate, am avut o perioadă proastă și ne-am îndepărtat de titlu.

Avem 7 meciuri, eu spun că locul 2 este realist. Vom lupta. Cine greșește mai puțin, cine are mai multă încredere în calitățile și valoarea jucătorilor probabil va câștiga acest loc foarte, foarte important.

S-au spus prostii despre mine, că nu am câștigat niciodată un titlu. Eu nu am avut niciodată o echipă de titlu, niciodată! Uitați-vă la cariera mea și spuneți-mă dacă am avut vreodată o echipă pregătită să câștige un titlu.

- Cristiano Bergodi, înainte de Rapid - Sepsi

Match Preview - Rapid - Sepsi

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.