Liga 1

Marius Ștefănescu, mesaj pentru suporterii Rapidului, care l-au înjurat tot meciul

+43 Foto
Marius Ștefănescu (dreapta)

Articol de Romeo Ene  —  luni, 15 aprilie 2024

Rapid - Sepsi 0-1. Marius Ștefănescu (25 de ani), atacantul covăsnenilor, a oferit prima reacție după succesul din Giulești. Fotbalistul a intrat pe teren în minutul 66 și a fost huiduit de suporterii giuleșteni.

Ștefănescu a avut și un mesaj pentru fanii giuleștenilor. Aceștia nu au putut trece peste faptul că fotbalistul, unul dintre oamenii de bază de la Sepsi, a ratat ultimele trei dueluri cu FCSB din cauza cumulului de cartonașe.

Marius Ștefănescu, după Rapid - Sepsi 0-1: „Nu mă așteptam să reacționeze așa”

Ștefănescu a savurat din plin victoria în fața Rapidului, însă a menționat faptul că nu se aștepta la o astfel de reacție. El le-a urat multă sănătate suporterilor și a explicat motivul pentru care nu a fost titular la partida din această seară.

„Erau foarte importante cele trei puncte pentru a ne menține în cursa pentru Europa. Nu mă așteptam la așa reacție (n.r. faptul că a fost huiduit de suporteri). Este treaba lor, n-am declarat niciodată că nu-mi doresc să joc aici, probabil povestea că nu vreau să joc cu FCSB, în fine, nu mai contează, dar probabil de acolo.

Sincer nu vreau să le spun nimic, le urez multă sănătate, eu mi-am făcut treaba pe teren și atât. Am simțit o înțepătură la meciul cu Farul. Nu m-am antrenat deloc săptămâna asta, doar la antrenamentul oficial, înainte de meci. Am decis împreună cu antrenorul să intru pe final.

Mă bucur că am reușit să dau o pasă de gol, a fost un meci frumos, chiar dacă și Rapid a ratat câteva ocazii clare. I-am analizat foarte bine, dar mă bucur că am ieșit învingători”, a declarat Marius Ștefănescu, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat, covăsnenii s-au apropiat la un punct de Rapid în play-off, 27 față de 28. Pentru Sepsi urmează duelul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

VIDEO. RAPID - SEPSI » Atmosfera frumoasă în Giulești

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.