Liga 1

Cum a fost surprins Dan Șucu imediat după golul marcat de Sepsi » Acționarul majoritar, dezamăgit de echipa lui

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 15 aprilie 2024

Rapid are un play-off de coșmar. După 0-1 cu Sepsi, Dan Șucu a fost surprins extrem de afectat.

Intrată pe locul 2, la patru puncte de FCSB, și cu speranțe la titlu, Rapid a avut până acum evoluții dezastruoase și clubul alb-vișiniu riscă să nu prindă cupele europene.

FOTO. Dan Șucu, dezamăgit după Rapid - Sepsi

Iar evoluțiile elevilor lui Cristiano Bergodi îi afectează pe șefi. După ce Debeljuh a marcat în minutul 90+5 al meciului de pe Giulești, camerele TV s-au îndreptat spre tribuna oficială, acolo unde se afla Dan Șucu.

Acționarul majoritar a urmărit meciul alături de soție, Diana. Iar imediat după golul care a decis meciul a fost surprins profund afectat, privind în gol.

„Dan e foarte supărat. Când știi că faci absolut totul și nu ți se întorc rezultatele, sigur că ești amărât și decepționat. Nu regretă, nu regretă niciodată ce face. A fost foarte amărât după meciul cu CFR Cluj”, a dezvăluit Diana Șucu recent, când a fost întrebată cum trăiește omul de afaceri meciurile echipei sale.

Dacă îmi doresc ceva, e ca Șucu să treacă peste aceste momente grele și să revină cu energie. Și să nu plece de la Rapid. Modelul Șucu trebuie urmat dacă vrem fotbal în România

- Constantin Zotta, fost președinte la Rapid, la Orange Sport

Înțelege că poate sta 10 ani și să nu ia niciodată titlul? Credeți că înțelege? El nu înțelege. El zice că dă bani și că trebuie să primească ceva înapoi.

- Basarab Panduru

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.