Stranieri

Antonio Sefer, idolul publicului la Hapoel Beer Sheva » A marcat golul victoriei contra liderului din Israel

Articol de Beno David  —  Monday, 15 April 2024

Antonio Sefer e din nou idolul publicului echipei Hapoel Beer Sheva. Românul a marcat până acum 6 goluri și a oferit 8 pase decisive, dar în ultimele 7 etape a suferit o secetă, nereușind să fie implicat decisiv în vreun gol.

Sefer a marcat golul victoriei contra liderului Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, din penalty. Sefer a intrat pe teren la începutul reprizei a doua și a înscris unicul gol al meciului în minutul 80.

Antonio Sefer, idolul de la Hapoel Beer Sheva

Cu o seară înainte, trei meciuri din prima ligă a Israelului s-au disputat fără spectatori. Așa urma să fie și în această seară la meciul dintre Hapoel Beer Sheva și Maccabi Tel Aviv, dar în această dimineață forțele de securitate au aprobat să se joace cu 13.000 de spectatori, 1.000 de la Tel Aviv și 12.000 de fani locali, care au făcut o atmosferă senzațională.

Antonio Sefer nu a fost titular în această seară, în etapa a treia din play-off, dar a intrat în minutul 46 în locul lui Badash, care s-a accidentat.

În minutul 80, Hapoel Beer Sheva a primit un penalty după un fault în careu, iar Sefer a primit acceptul din partea antrenorului și a executat lovitura de pedeapsă, marcând cu un șut puternic, trimis pe jos în colțul stâng al portarului.

Antonio Sefer: „Sunt fericit că am marcat!”

„Sunt fericit că am marcat! Am meritat victoria, am fost peste adversari și toți colegii și-au făcut datoria”, a declarat Sefer pentru televiziunea locală, după ce a fost în fața fanilor pentru a le mulțumi de sprijin, aceștia aplaudându-l la scenă deschisă.

Hapoel Beer Sheva se află pe poziția a treia, cu 55 de puncte, la 11 în spatele liderului pe care tocmai l-a învins, Maccabi Tel Aviv.

VIDEO. Rapid - Sepsi 0-1. Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferința de presă: „Mă înveți tu fotbal pe mine?! Am fost tot campionatul acolo sus”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.