Liga 1

Radu Naum, STUPEFIAT după delirul lui Bergodi: „E inadmisibil! Nu l-am mai văzut așa, cu ochii ieșiți din orbite, amenințător” + Favoritul să-l înlocuiască pe italian

+19 Foto
Cristiano Bergodi

Articol de Romeo Ene  —  Monday, 15 April 2024

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul Rapidului, a făcut o criză de nervi la conferința de presă după eșecul cu Sepsi, scor 0-1. El a țipat la un jurnalist și a avut un acces de furie incredibil. Radu Naum, editorialist GSP, a reacționat după spectacolul grotesc oferit de tehnician.

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține după eșecul cu Sepsi. A început să țipe și nu și-a mai putut controla nervii la adresa unui jurnalist, Radu Naum a fost șocat de reacția pe care a avut-o antrenorul italian.

Radu Naum, indignat de reacția lui Cristiano Bergodi: „Dacă Rapid nu avea un motiv să se despartă de el, acum are unul”

„E inadmisibil așa ceva! Dacă Rapid nu avea un motiv să se despartă de el, acum are unul. Orice ar fi spus jurnalistul sau greșeala pe care ar fi făcut-o... mi se pare inadmisibil să reacționeze așa. Am văzut o altă față a lui. Parcă a ieșit altcineva din el, denotă altceva.

A fost o atitudine șocantă, felul în care atacă jurnaliștii.. L-am văzut mereu ca pe unul dintre cei mai civilizați antrenori, nu l-am mai văzut așa, cu ochii ieșiți din orbite, aproape amenințător, cine e Cristiano acesta? L-am mai văzut nervos, dar nu chiar așa”, a precizat editorialistul GSP.

„Știam că e un om calm, care știe să-și păstreze calmul”, a reacționat și Gabi Balint, prezent în studio.

Marius Șumudică, favorit să o preia pe Rapid

Eșecul cu Sepsi ar putea să-i fie fatal lui Bergodi, mai ales după criza de nervi de la conferința de presă. Giuleștenii au ajuns la patru eșecuri consecutive în play-off, iar Dan Șucu, patronul echipei, a anunțat faptul că mâine se va lua o decizie în legătură cu viitorul antrenorului.

Ilie Dumitrescu a avansat numele lui Marius Șumudică drept potențial înlocuitor pentru Cristiano Bergodi, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport. Cel mai probabil, în urma ședinței de marți, Cristiano Bergodi va fi înlocuit din cauza rezultatelor neconvingătoare.

Marius Șumudică este liber de contract după despărțirea de Gaziantep, iar numirea tehnicianului ar fi văzută și ca o mișcare strategică de a-i liniști pe suporteri, extrem de nervoși după parcursul echipei din ultima vreme. Mai există și posibilitatea ca până în vară să existe un interimat pe banca giuleștenilor. Rămâne de văzut care va fi decizia ședinței de marți, în urma căreia Bergodi ar putea fi demis.

VIDEO. Rapid - Sepsi 0-1. Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferința de presă: „Mă înveți tu fotbal pe mine?! Am fost tot campionatul acolo, sus”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.