Liga 1

FCSB s-a pregătit! Primul lucru pe care îl va face după ce va câștiga titlul » Anunțul lui Mihai Stoica: „Vom face ce spune el”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, a anunțat primul lucru pe care îl va face după ce va câștiga titlul matematic

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 16 aprilie 2024

FCSB este foarte aproape de câștigarea titlului. Trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) are 4 victorii din 4 meciuri în play-off și s-a distanțat la 13 puncte de principalele urmăritoare, CFR și Craiova. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, a anunțat primul lucru pe care îl va face după ce va câștiga titlul matematic.

În cazul în care FCSB va câștiga titlul cu câteva etape înainte de final, scenariu din ce în ce mai probabil, Mihai Stoica a explicat faptul că selecționerul Edi Iordănescu va fi prima persoană pe care o va suna, pentru a discuta strategia posibililor jucători convocați de la roș-albaștri pentru EURO 2024.

Mihai Stoica îl va suna pe Edi Iordănescu după ce FCSB va câștiga titlul: „Nu vom face nimic fără să discutăm cu el”

Managerul general de la FCSB a precizat faptul că naționala este foarte importantă pentru trupa lui Charalambous, care aproape sigur va da câțiva jucători la turneul final din vară. Edi Iordănescu va fi consultat în momentul în care FCSB se va încorona campioană.

„În eventualitatea în care vom câştiga mai devreme titlul, primul apel pe care îl voi lansa va fi la Edi ca să-l întreb cum vrea el să facă cu jucătorii care sunt susceptibili de a fi selecţionaţi pentru turneul final şi aia vom face.

Nu vom face absolut nimic fără să discutăm cu selecţionerul. Ce spune el aia vom face. Vrem noi aşa, pentru că este echipa naţională. Avem o totală deschidere, aşa mi se pare normal”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Cred că prima parte a fost cea mai bună a noastră din ultimii ani. Am jucat cu o lejeritate, dezinvoltură, pe care eu nu am anticipat-o. Cu CFR am crezut că vom evolua cu trac sau din minutul 15 să facem pasul înapoi, dar nu. Am jucat de excepţie.

- Mihai Stoica

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: ,,Am spus de o lună că FCSB este campioană. Vor suferi în Europa după plecarea lui Coman"

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.