Liga 1

Speranță pentru Nicolae Păun, după lovitura-horror încasată cu Rapid. Dioszegi a revenit asupra declarațiilor prăpăstioase: „Eram la brutărie și nu aveam semnal”

+18 Foto
Nicolae Păun (25 de ani), mijlocașul covăsnenilor, a suferit o accidentare foarte gravă în meciul cu Rapid, care îl va ține departe de teren cel puțin 6 luni.

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 16 aprilie 2024

Laszlo Dioszegi, conducătorul celor de la Sepsi, a anunțat că Nicolae Păun (25 de ani) ar fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului. La câteva ore distanță a revenit asupra anunțului, precizând că diagnosticul va veni abia miercuri, mijlocașul covăsnenilor fiind într-adevăr suspect de ruptură de ligamente.

Fotbalistul covăsnenilor nu a putut termina meciul din Giulești, după o ciocnire cu Hromada la nivelul genunchilor. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunțat marți dimineață că jucătorul ar fi suferit o ruptură de ligamente și că nu va mai juca în următoarele 6 luni. La câteva ore distanță, a revenit asupra anunțului la DigiSport Special:

„Așa mi-a zis Attila (n.r. - Hadnagy, directorul sportiv), apoi a corectat. Nu a sosit rezultatul, dar este suspect. Eu m-am grăbit. Eram la brutărie, vorbeam la telefon și nu am auzit foarte bine, nu prea am semnal la brutărie. Astăzi se face RMN-ul, este suspect de ruptură de ligamente încrucișate și 6 luni l-am pierde. Dar încă nu a sosit rezultatul, mâine vom ști 100%”.

Ce spusese Laszlo Dioszegi inițial despre Nicolae Păun: „6 luni OUT”

Păun are ruptură de ligamente. Acum 10 minute am primit vestea groaznică, minimum 6 luni nu va juca, era un jucător care avea evoluții foarte bune. Era un „stâlp” acolo, la mijloc, nu prea mai avem nici mijlocași, în afară de Alimi, mai avem pe Kallaku, să vedem cu Matei ce se întâmplă, din păcate, suntem din ce în ce mai puțini la fiecare meci.

Am fost foarte entuziasmat pentru că așteptam de foarte mult timp să „spargem gheața” și să venim acasă cu trei puncte. Era timpul să echilibrăm balanța, am fost foarte încântat pentru că băieții s-au dăruit 100% pe teren.

Foarte multă lume a considerat că vom fi „sparring partner” pentru celelalte echipe, se vorbea că nu vom câștiga niciun meci, dar noi am demonstrat la fiecare meci că ne luptăm, inclusiv cu FCSB”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru Fanatik.

Conducătorul a anunțat că se gândește și la ocuparea unui loc de cupe europene și a anunțat că antrenorul echipei, Bernd Storck, va rămâne și în sezonul următor.

„Într-un colțișor da (n.r. dacă se gândește la locul 3), dar trebuie să fim realiști, există o diferență de puncte între noi și locul 3. Bernd Storck rămâne încă un an din vară”, a anunțat conducătorul, potrivit sursei citate.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.