Stiri extrasport

Noua iubită a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice”

+57 Foto
Arpad Paszkany și noua sa iubită

Articol de Livia Lixandru  —  marţi, 16 aprilie 2024

Antonela Pătruț, în vârstă de 28 de ani, este noua iubită a lui Arpad Paszkany (52). Omul care a finanțat CFR Cluj a divorțat de Anamaria Feher (32) după un mariaj de 7 ani.

Actuala iubită a lui Arpad Paszkany e născută în Călărași și e pasionată de călătorii.

+57 Foto
Antonela, noua iubită a lui Arpad Paszkany, foto: Instagram @antonelapatrut

Arpad Paszkany și Antonela și-au făcut relația publică

Acum, milionarul și Antonela Pătruț nu se mai ascund și și-au făcut publică relația pe rețelele sociale. „Iubirea mea” sunt cele două cuvinte scrise de Antonela Pătruț – cuvinte ce sunt alăturate unei fotografii în care se afișează împreună cu Arpad Paszkany.

Antonela Pătruț a devenit cunocută la Insula Iubirii în sezonul din 2022.

+57 Foto
Antonela, noua iubită a lui Arpad Paszkany, foto: Instagram @antonelapatrut

„Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ (26 de ani) nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială”, era descrierea pe care i-o făcea Antena 1 într-un comunicat de presă atunci.

Antonela declara: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei”.

În mandatul lui Paszkany, până în 2017, CFR Cluj a promovat în Superliga, a câștigat trei campionate, o Cupă a României și a participat în premieră în Liga Campionilor.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.