Liga 1

Noi informații despre starea lui Luca Mihai » Fotbalistul de la Poli Iași e stabil și nu are nevoie de operație

Articol de Marius Mărgărit  —  Tuesday, 16 April 2024

Internat de duminică la Spitalul Elias din București după atacul violent al lui Homawoo, din Dinamo - Poli Iași, Luca Mihai (20 de ani) se află acum într-o stare stabilă, existând semne încurajatoare.

În minutul 29, la scorul 0-0, cei 1.500 de copii prezenți pe stadionul „Arcul de Triumf” au amuțit. Homawoo l-a izbit violent cu capul în ceafă pe Luca Mihai, iar jucătorul de la Iași a rămas întins pe gazon, fiind transportat de urgență la spital.

Noi informații despre starea lui Luca Mihai

Până acum, Luca Mihai a fost internat în blocul post operator al spitalului Elias. El nu a fost operat, dar a fost internat acolo pentru ca medicii să-l poată supraveghea mai bine, cu ajutorul aparaturii de acolo.

Mihai, diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral și fisură a timpanului drept, nu are nevoie de operație, din informațiile obținute azi de Gazeta Sporturilor. El se simte mai bine și a fost mutat într-un salon al secției de neurologie.

Acesta e stabil, poate mânca și poate vorbi coerent, fiind vizitat mereu de părinți. Dar momentan stă în pat. În funcție de cum evoluează starea lui, e posibil ca miercuri să facă primii pași, prin salon, asistat. Recuperarea merge bine însă medicii sunt în continuare precauți și nu vor să riște nimic, mai ales că fotbalistul încă are stări de amețeală.

În funcție de cum decurge recuperarea, Luca Mihai ar putea fi externat la finalul acestei săptămâni. Însă nu va mai juca până la finalul sezonului, urmând să ia o pauză de o lună.

+50 Foto
Jucătorii cheamă disperați medicii Foto: Ionuț Iordache (gsp.ro)

Surse apropiate de jucător spun că mama lui este extrem de supărată pe Hațegan și pe jucătorul de la Dinamo: „Homawoo a mai avut câteva atacuri dure înainte să-l lovească pe băiatul meu, dar arbitrul nu a luat nicio măsură”.

Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea. Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greșit, trebuia să folosesc cartonașul roșu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate și îi doresc jucătorului de la Poli Iași însănătoșire grabnică.

- Ovidiu Hațegan

VIDEO Dinamo - Poli Iași. Silviu Lung Jr., după accidentarea suferită de Luca Mihai: „Nu am văzut așa o intrare în fața mea!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.