Liga 1

„Jucătorii strâini împotriva celor români” » Cum a pierdut Bergodi vestiarul

Cristiano Bergodi

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 16 aprilie 2024

Gazeta a aflat că nu doar cele 4 eșecuri consecutive suferite de Rapid în play-off au reprezentat cauza îndepărtării lui Cristiano Bergodi de pe banca giuleștenilor. Tehnicianul italian a greșit și în gestionarea vestiarului.

Rapid s-a despărțit astăzi, pe cale amiabilă, de antrenorul Cristiano Bergodi. Oficial, din cauza celor 4 eșecuri consecutive suferite de la începutul play-off-ului: 1-2 cu Farul, 1-2 cu Universitatea Craiova, 1-4 cu CFR Cluj și 0-1, luni seară, cu Sepsi.

Imediat după rezilierea contractului cu tehnicianul italian, Victor Angelescu, unul dintre acționarii clubului, a comentat că nu poate înțelege „rezultatele din ultima perioadă. Cristiano ne-a spus părerea lui, dar nu cred că poate cineva să înțeleagă ce s-a întâmplat”.

Cristiano Begodi pierduse vestiarul la Rapid

Gazeta Sporturilor a aflat însă că seria neagră, venită, culmea!, după un senzațional 4-0 cu liderul FCSB în finalul sezonului regulat, a fost și o consecință a faptului că tehnicianul italian pierduse vestiarul.

„Begodi le-a făcut niște favoruri anumitor jucători, ceea ce a dus la nemulțumiri și apoi la o ruptură în sânul lotului. Jucătorii strâini împotriva celor români”, a dezvăluit o sursă a ziarului din anturajul clubului alb-vișiniu.

Cristi Dulca, pentru GSP.ro: „N-au fost o echipă. Trebuie să ne uităm și la jucători”

Afirmație întărită, indirect, și de trei foști jucători importanți din Liga 1. În discuțiile cu Gazeta Sporturilor, absolut toți au lăsat de înțeles că ceva s-a întâmplat în vestiar și au arătat cu degetul spre jucători.

„Eu nu am văzut unitate și coeziune, ca la alte meciuri. A fost o fază în care Rrahmani putea să-i dea pasă lui Krasniqi... Se făcea 1-0 și era altceva.

Au fost egoiști, încerca fiecare să marcheze. N-au fost o echipă. Trebuie să ne uităm și la jucători. Nu doar antrenorul e de vină”, a comentat Cristi Dulca, fost jucător al Rapidului.

Vlad Munteanu: „Există ceva în interior, nu pot spune ce, pentru că n-am toate datele”

Vlad Munteanu, fost mijlocaș la Dinamo, Energie Cottbus, Wolfsburg sau Auxerre, a punctat, la rându-i: „Există ceva în interior, nu pot spune ce, pentru că nu am toate datele.

Dar când ai toate condițiile necesare, ai o conducere excelentă, investiții în jucători, în academie, un stadion nou cu o atmosferă incredibilă meci de meci acasă, un antrenor bun, care a livrat în România... E clar ceva ce nu funcționează”.

Ionel Ganea: „Mi se pare foarte ciudat...”

Ionel Ganea și-a exprimat la rându-i suspiciunile: „Rapidul nu mai e ca la început de campionat. S-a calificat în play-off, dar eu nu înțeleg ce se întâmplă acolo. Singurul care știe e antrenorul, el ar trebui să știe totul.

Mi se pare foarte ciudat ca tu, club cu pretenții, să bați Steaua (n.r. - FCSB) la ea acasă, să ai un moral bun și imediat să cazi. Presiune sau nu, e club cu pretenții. Trebuie să bați și în deplasare, de-aia ești pe 5! Să cazi deodată de pe 2 pe 5...”.

VIDEO. GSP Live » Vlad Munteanu crede în venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Te înconjori de oamenii potriviți, ai o stabilitate, de ce să nu stai acasa?”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.