Liga Campionilor

Diego Simeone, mai calm ca niciodată după eliminarea lui Atletico Madrid din Champions League: „Adversarul a fost superior”

+12 Foto
Diego Simeone, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 17 aprilie 2024

Borussia Dortmund - Atletico Madrid 4-2 (5-4 la general). Diego Simeone (53 de ani), antrenorul madrilenilor, a explicat la finalul partidei unde s-a făcut diferența în meciul din Germania și nu a ezitat să recunoască superioritatea adversarului.

Borussia s-a calificat în semifinalele Champions League, prima oară din 2013, după un retur „electrizant” cu Atletico. Trupa lui Terzic a condus cu 2-0, a fost egalată și a mai „lovit” de două ori în ultimele 20 de minute.

La final, Diego Simeone și-a felicitat adversarul pentru jocul prestat și a anunțat faptul că echipa sa se va concentra în continuare pe La Liga, acolo unde se află pe 4.

VIDEO. Diego Simeone, după eliminarea lui Atletico Madrid: „Nu am mai avut forță ofensivă”

>

„Echipa a încercat până la final să câștige un joc care a fost opusul a ceea ce ne-am dorit. Am avut pe Metropolitano mai multe ocazii prin care puteam mări diferența de scor.

Adversarii noștri au reacționat bine la 2-2 și au câștigat meciul tocmai pentru că au știut să gestioneze mai bine acest moment. Nu pot decât să-i felicit. Jucătorii mei au făcut o treabă foarte bună, au ajuns până în sferturi și au dat totul, nu mai e nimic de spus.

Nu am mai avut forță ofensivă după ce am egalat. E fotbal, trebuie să ne felicităm rivalii, acum ne vom concentra pe La Liga. Au fost superiori, iar atunci când sunt superiori trebuie felicitați”, a declarat Simeone după meci, potrivit Marca.

Trebuia să profităm de ocazii, puteam decide soarta calificării în urmă cu o săptămână. Când nu profiți de ocazii, mai ales în Champions League, se întâmplă una ca asta.

Golul 4 ne-a „omorât”, a fost o lovitură grea. Echipa a depus un efort uriaș. Plecăm triști, cu capul plecat, pentru că ne doream foarte mult calificarea. Așa e fotbalul, uneori e crud. Le mulțumim suporterilor pentru că au venit să ne încurajeze. Vom încerca în continuare să nu-i dezamăgim.

- Koke, căpitanul lui Atletico Madrid

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.