Liga 1

Olaru și-a „urecheat” colegul de la FCSB: „E leneș, nu-și dorește!”

Invitat la GSP Live, Mihai Teja (45 de ani) a rememorat perioada în care l-a antrenat pe Darius Olaru (25, mijlocaș ofensiv) la Gaz Metan. Cei doi au colaborat la Mediaș în prima parte a stagiunii 2018-2019.

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 17 aprilie 2024

Darius Olaru (26 de ani) l-a descris pe David Miculescu (22) drept leneș. Căpitanul FCSB consideră că arădeanul ar putea ajunge la un nivel mai înalt dacă ar depune mai mult efort.

David Miculescu este unul dintre cele mai costisitoare transferuri pe care le-a efectuat Gigi Becali în ultimii ani. Latifundiarul a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-l aduce pe Miculescu la FCSB, o sumă uriașă pentru fotbalul autohton.

Transferat ca o mare speranță, Miculescu întârzie să „explodeze”. În mod normal, cu toți fotbaliștii apți de joc, David nu este titular, randamentul lui la FCSB fiind mult sub așteptări: 82 de apariții, 7 goluri, 4 pase decisive.

Darius Olaru l-a „urecheat” pe David Miculescu: „E leneș, nu-și dorește!”

Provocat să descrie pe scurt mai mulți dintre coechipieri, căpitanul Darius Olaru l-a caracterizat pe Miculescu drept leneș. Olaru simte că David nu depune suficient efort, deși simte că arădeanul are calitățile necesare să ajungă la nivel înalt.

„Este leneș (n.r. - râde). Știu că ar putea mult mai mult, dar nu știu, cumva nu-și dorește de la el. Are niște calități incredibile, dar ar trebui să muncească un pic mai mult pentru a face pasul la nivelul următor”, a comentat Olaru despre Miculescu pentru sportpesurse.ro.

Cum a descris Darius Olaru alți jucători de la FCSB:

  • Vlad Chiricheș: „Un lider incontestabil, un caracter deosebit”
  • Octavian Popescu: „Un număr 10 și un dribleur”
  • Florinel Coman: „Golgheter”
  • Adrian Șut: „Creier”
  • Siyabonga Ngezana: „WOW... incredibil ce forță are! E așa, o bestie”

VIDEO. Gigi Becali: „Miculescu poate să fie ca Lewandowski. Iau peste 10 milioane pe el”

>

În august 2022, Gigi Becali l-a prezentat cu fast pe David Miculescu, într-o conferință de presă la palatul lui din Aleea Alexandru.

La acea vreme, patronul FCSB l-a comparat pe Miculescu cu Robert Lewandowski și s-a declarat încrezător că ar putea obține până la 20 de milioane de euro în schimbul lui David!

„Pe astfel de copii dai un milion-două și pot să ajungă la 50 de milioane. Ce, el nu poate? Poate să fie gen Lewandowski, la ce fizic are. OK, nu 50, dar nu poate să ajungă la 20, la 10?

De ce să nu dau 1,7 milioane, să joace și să iau 10 pe el? 10 zic așa, să nu creadă unii că-l poată lua pe 10. Zic așa, imaginar. Eu tot sus bat. Atunci de ce să nu dau banii?”, afirma latifundiarul.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.