Liga 1

Mihai Stoica a dat verdictul în duelul Alibec vs Miculescu: „Denis are tehnică mai bună, dar David...”

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 17 aprilie 2024

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, îl favorizează pe actualul atacant al liderului, David Miculescu, în fața lui Denis Alibec.

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri, în ultima vreme, că și l-ar dori înapoi pe Denis Alibec. Patronul FCSB-ului vrea să întărească echipa pentru sezonul viitor și-l vede pe atacantul lui Muaither drept cea mai potrivită soluție pentru postul de „vârf”.

Mihai Stoica: „Alibec are tehnică mai bună, își folosește corpul, dar David Miculescu are jocul aerian”

Mihai Stoica este însă mai atras de varianta cu David Miculescu pe această poziție și chiar a făcut o comparație între cei doi jucători. „Au lucruri în comun, sunt stângaci, au gabarit, Alibec are o tehnică mai bună şi foloseşte corpul, are experienţă, dar David Miculescu are jocul aerian, care e important.

La ultimul meci a avut jucători cu experienţă în faţă (n.r. - cei de la CFR) şi nu ştiu dacă a pierdut vreun duel aerian, a avut puţine mingi pierdute şi face un efort extraordinar. Cu el chiar faci un pressing extrordinar”, a punctat președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, citat de Orange Sport.

Denis Alibec devine liber de contract luna aceasta: „FCSB? Vorbim după Euro 2024”

David Miculescu este sub contrac la FCSB din august 2022. Cotat la 800.000 de euro de site-urile de specialitate, el mai are contract cu roș-albaștrii până în iunie 2027. Denis Alibec își încheie aventura la Muaither, în Qatar, luna aceasta și va deveni liber de contract.

MM Stoica i-a propus lui Denis ca până ce vor demara pregătirile pentru turneul final din Germania (14 iunie - 14 iulie) să vină la FCSB: ”Poate veni să se pregătească la noi”.

Dar când a fost întrebat despre o posibilă revenire la FCSB, în vară, internaționalul român a amânat răspunsul: „Vorbim după Euro 2024”.

VIDEO. Comentariu la GSP Live: „Mai avem vreun dubiu? FCSB e Steaua sau nu?”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.