Liga 1

Andrei Nicolescu, după ce Dinamo a scăpat de suspendare: „Din acest moment, toleranță zero!”

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  miercuri, 17 aprilie 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a oferit o primă reacție după ce formația alb-roșie a primit o veste uriașă: poate avea fani la meciurile de pe teren propriu din acest final de play-out.

Oficialul roș-albilor a vorbit despre importanța deciziei și a revenirii suporterilor pentru ultimele două meciuri de pe teren propriu și spune că Dinamo nu va mai tolera astfel de ieșiri din partea ultrașilor.

VIDEO. Andrei Nicolescu, după ce Dinamo a scăpat de suspendare: „Vom lua toate măsurile pentru a evita viitoare acte de huliganism”

>

„E cea mai bună veste și pentru noi, și pentru suporteri. Decizia ne arată că există deschidere, dar și noi trebuie să respectăm regulile. E o decizie pe care am căutat-o prin toate mijloacele. E foarte important că am găsit clemență.

Am simțit în ultimele meciuri că fanii erau al 12-lea jucător. Și ei au trecut cu greu peste această decizie. Au văzut cât de puternici suntem împreună, ca o familie. Au văzut că jucătorii nu mai au același imbold. Sper ca acum să ne ajute din nou”, a spus Andrei Nicolescu.

El a continuat: „Vom fi mult mai atenți. Din acest moment, clubul trebuie să aibă toleranță zero pentru orice act de huliganism și orice manifestarea care nu e sportivă. Ne vom lua toate măsurile de protecție pentru a nu mai avea astfel de incidente”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.