Liga Campionilor

Ancelotti a dezvăluit ce i-a spus Guardiola imediat după „șocul” din Ligă: „Un mare domn!”

Carlo Ancelotti și Pep Guardiola / Foto: Getty Images

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 18 aprilie 2024

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, și-a lăudat elevii pentru spiritul de sacrificiu pe faza defensivă, după ce aceștia au trecut, miercuri seara, de Manchester City (1-1, 4-3 la loviturile de departajare) în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Ancelotti a subliniat că Real Madrid s-a obișnuit în ultimii ani să „iasă din situații imposibile”, când „Los Blancos” par aproape eliminați din Champions League.

Carlo Ancelotti: „Real nu moare niciodată”

El a precizat că omologul său, Pep Guardiola, a dat dovadă de fairplay, felicitându-l la finalul partidei.

„Am început bine cu acel gol, apoi am suferit, luptând şi dând totul. Cred că ne-am apărat foarte, foarte bine. Supravieţuind? Ştim cum să facem asta de ani de zile.

Mereu ieşim din situaţii imposibile. Toată lumea ne credea morţi, dar Real nu moare niciodată. Guardiola m-a felicitat şi mi-a urat noroc. Este un mare domn, aşa cum a fost întotdeauna”, a declarat Carlo Ancelotti, potrivit agenției de presă News.ro.

Pep Guardiola le-a mulțumit elevilor săi

La rândul său, Pep Guardiola le-a mulţumit jucătorilor săi, spunând că aceştia au dat tot ce au putut.

„Le mulţumesc jucătorilor mei din toată inima. Mi-a plăcut cum am jucat, dar fotbalul înseamnă să câştigi, iar noi nu am făcut acest lucru, chiar dacă am fost excepţionali.

Nu ne-am transformat ocaziile, chiar dacă toată lumea a jucat la un nivel foarte ridicat. Felicitări Realului! Am dat totul, aşa că nu am niciun regret”, a spus și Guardiola.

După 1-1 la capătul celor 120 de minute și cu 4-4 la general, Real Madrid a învins-o pe Manchester City la loviturile de departajare, scor 4-3.

Ultimele două campioane ale Europei au oferit un retur dramatic, mult mai puțin spectaculos decât prima manșă de la Madrid. Real a rezistat eroic cu remiza timp de 120 de minute, în timp ce Manchester City a stat aproape doar în terenul advers, dar n-a marcat decât o dată.

La loteria penalty-urilor, Lunin i-a dus pe „galactici” în semifinale, după ce a parat două lovituri de departajare.

VIDEO Fanii lui Real Madrid au luat cu asalt orașul Manchester înainte de meciul cu Manchester City

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.