Europa League

Xabi Alonso, cu accelerația la maximum în Europa League » Antrenorul lui Bayer Leverkusen anunță: „Simt că foamea și dorința de a câștiga nu s-au oprit”

Xabi Alonso. Foto: Imago Images

Articol de GSP.RO  —  Thursday, 18 April 2024

Xabi Alonso (42 de ani), antrenorul lui Bayer Leverkusen, este încrezător că elevii săi vor da totul pentru a face o figură frumoasă în „sferturile” Europa League, împotriva celor de la West Ham. Acesta nu este îngrijorat că echipa și-ar putea pierde concentrarea după câștigarea Bundesligii.

  • West Ham - Bayer Leverkusen, în „sferturile” Europa League, se joacă astăzi, 18 aprilie, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro

Bayer Leverkusen are un sezon de vis și a reușit să câștige primul titlu, duminica aceasta. „Aspirinele” au câștigat într-o manieră dominantă meciul cu Werder Bremen, scor 5-0 și au declanșat petrecerea.

Antrenorul celor de la West Ham, David Moyes, crede că elevii lui Xabi și-au pierdut concentrarea, dar tehnicianul spaniol nu e de aceeași parere și spune că elevii lui sunt în continuare motivați să facă istorie.

Xabi Alonso, cu accelerația la maxim și în Europa League

„Echipa și jucătorii nu mi-au dat motive să mă îndoiesc, datorită determinării, concentrării și mentalității pe care au avut-o. Chiar și după un succes mare, simt că foamea și dorința de a câștiga nu se opresc”, a declarat Xabi Alonso.

Leverkusen s-a impus autoritar în meciul tur, cu scorul de 2-0 pe BayArena. „Ciocănarii” au fost dominați de nemți și au avut un sigur șut pe poartă.

David Moyes este precaut înaintea meciului West Ham - Leverkusen: „Nu sunt sigur de ei”

În returul de pe London Stadium, West Ham s-ar putea baza pe portarul Alphonse Areola, pe Kalvin Phillips și Jarrod Bowen, dar David Moyes nu ar vrea să forțeze jucătorii: „E prima dată când l-am avut la antrenament (n.r.- pe Bowen). Nu sunt sigur dacă va juca. I-am avut și pe Kalvin și pe Alphonse, dar nu sunt sigur de ei”, a declarat antrenorul scoțian.

„Nu aș risca cu niciun jucător dacă cred că are o șansă să se accidenteze. Sănătatea jucătorilor este mereu cel mai important lucru. Mereu vrei să ai cei mei buni jucători în teren, vrei marcatorii înapoi. Jarrod a fost marcatorul nostru sezonul acesta. Dacă ar juca, ne-ar ridica și pe noi, și pe suporteri” a declarat David Moyes

Tehnicianul scoțian nu se va putea baza pe doi jucători importanți din cauza cumulului de cartonașe: Lucas Paqueta și Emerson Ranieri.

VIDEO. Imagini senzaționale cu suporterii lui Leverkusen invadând terenul după ce Xabi Alonso le aduce primul titlu din istorie

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.