Europa League

Liverpool n-a reușit minunea, Leverkusen rămâne invincibilă! Semifinale tari în Europa League

+18 Foto
AS Roma, Atalanta, Bayer Leverkusen și Marseille s-au calificat în semifinalele Europa League.

Articol de Sergiu Alexandru  —  Friday, 19 April 2024

AS Roma, Atalanta, Bayer Leverkusen și Marseille s-au calificat în semifinalele Europa League.

  • Roma – Leverkusen și Marseille – Atalanta sunt semifinalele Europa League. Meciurile se joacă pe 2 (turul) și 9 mai (returul).

După 1-0 pe San Siro, AS Roma s-a impus și pe teren propriu, 2-1, după un meci controlat de la început. Romanii au început tare, au marcat în minutele 12 și 22, prin Mancini și Dybala. Și chiar dacă a rămas în 10 în minutul 31, după eliminarea lui Celik, nu a avut emoții pentru victorie.

Liverpool a fost și ea eliminată, deși a început meciul spectaculos. După 0-3 în tur, pe teren propriu, „cormoranii” au deschis scorul în minutul 5. Salah a marcat din penalty. Fanii au sperat la încă o revenire incredibilă, dar elevii lui Klopp nu au mai putut marca.

După 2-0 în tur, Leverkusen a terminat la egalitate cu West Ham, 1-1, marcând golul egalizator în minutul 89. Campionii Germaniei continuă să rămână invincibili în actuala stagiune, indiferent de competiție.

Învinsă în Portugalia de Benfica, 1-2, Marseille s-a impus la retur, 1-0, grație unui gol marcat în minutul 75 de Moumbagna. Astfel, meciul din Franța a intrat în prelungiri, unde niciuna dintre echipe nu a putut marca. S-a ajuns la penalty-uri, iar Marseille s-a calificat.

Benfica a început. Angel Di Maria, unul dintre cei mai importanți jucători ai portughezilor, a bătut primul și a ratat. Apoi a venit rândul lui Antonio Silva să rateze, la 3-2 pentru francezi, iar jucătorii lui Marseille au dat drumul la sărbătoare.

FINAL » AS Roma - AC Milan 2-1 (1-0 în tur)

FINAL » Atalanta - Liverpool 0-1 (3-0 în tur)

FINAL » West Ham - Bayer Leverkusen 1-1 (0-2 în tur)

FINAL » Marseille - Benfica 1-0, 3-2 la pen. (1-2 în tur)

Răspunde la 5 întrebări simple și câștigă tricouri și alte premii

Tot din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.