Liga 1

Daniel Pancu l-a vizitat pe Luca Mihai: „Am plâns și am râs împreună” + Nu-și explică intervenția lui Homawoo: „Nu are ce căuta în fotbal!”

Daniel Pancu alături de Ionel Gane, „secundul” primei reprezentative

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  joi, 18 aprilie 2024

Daniel Pancu, selecționerul României U21, l-a vizitat la spital pe Luca Mihai, mijlocașul celor de la Poli Iași accidentat grav în eșecul moldovenilor cu Dinamo (0-1), și a dezvăluit conversația purtată cu internaționalul U20.

Mijlocașul împrumutat de CFR la Poli Iași până la finalul sezonului este într-o stare mult mai bună decât se aștepta Daniel Pancu, după intervenția brutală a lui Homawoo din minutul 29 al meciului Dinamo - Poli Iași 1-0.

VIDEO. Daniel Pancu, despre întâlnirea cu Luca Mihai: „Am râs și am plâns împreună”

>

„L-am vizitat pe Luca Mihai, la spital. Am plâns și am râs împreună. Starea lui este mai bună decât mă așteptam. În primul rând, nu are nimic la cap. A fost o cumpănă în viața lui. Am plâns puțin amândoi, apoi l-am înviorat, l-am îmbărbătat. I-am spus că era o vorbă în Italia, când jucam eu: «Până nu te accidentezi o dată grav, nu ești fotbalist».

I-am spus că eu am avut 6 comoții, 3 cu spitalizare. Am avut operație la spate, fisură la coaste, genunchi în gură, în ureche... Peste tot! Se poate considera fotbalist acum. Să-i mulțumească lui Dumnezeu că nu e mai grav. Într-adevăr, are probleme la ureche și la bărbie.

Sunt cel mai fericit din lume că este bine. Mi-a mulțumit când am mers să-l vizitez, fac parte din destinul lui. Dar nu are de ce să-mi mulțumească. Eu l-am adus la U20, apoi a mers, alături de alți doi colegi din Italia, la CFR. Sper să treacă peste problemele de acum, probabil este un proces mai lung”, a dezvăluit Pancu, la GSP Live.

1 meciare Luca Mihai la naționala U21, sub comanda lui Daniel Pancu: victoria cu Armenia U21, din 13 octombrie 2023, scor 2-0

Daniel Pancu: „Dacă nu îți respecți adversarul, nu ai ce căuta în fotbal!”

Selecționerul U21 a vorbit cu Luca Mihai și despre momentul accidentării:

Nici Luca Mihai nu își explică intervenția lui Homawoo. Nu înțelege ce a vrut să facă. Nici eu nu găsesc o explicație. Cum să fie ăla duel pentru minge? I-a rupt capul, mingea era în fața lui Luca Mihai, iar el a venit din spate. Nimeni, niciodată, nu mă poate convinge că ăla a fost atac la minge.

Nu mai contează ce cartonaș a dat arbitrul. Dacă nu îți respecți adversarul, nu ai ce căuta în fotbal! Nici lui Homawoo nu i-ar conveni să vină cineva să îi dea cu o bâtă în cap pe stradă. E același lucru!”.

VIDEO. Urmărește emisiunea integrală GSP Live cu Daniel Pancu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.