Liga 1

Din spital, Luca Mihai le-a transmis o rugăminte colegilor: „Faceți asta!”

Luca Mihai la momentul accidentării / Foto: GSP.ro

Articol de Ovidiu Minea  —  Thursday, 18 April 2024

Fotbalistul Politehnicii Iași, Luca Mihai (20 ani), accidentat grav de dinamovistul Homawoo în timpul duelului de duminică seară, se simte din ce în ce mai bine.

Miercuri seara, jucătorul a discutat prin video-call cu colegii de echipă, prin intermediul președintelui Consiliului Director al grupări din Copou, Cornel Șfaițer, care era în vestiarul Politehnicii.

Luca Mihai, apel video cu colegii de la Poli Iași: „Salvați echipa!”

Luca i-a încurajat pe coechipierii săi, pe care i-a rugat să salveze echipa de la retrogradare, aflată în prezent pe locul 14 de baraj cu 18 puncte; FC Botoșani (locul 15) și FCU Craiova (locul 16), sunt la o „lungime” distanță, pe pozițiile retrogradabile direct.

Fotbaliștii ieșeni l-au asigurat pe internaționalul de tineret că vor face tot posibilul pentru a învinge sâmbătă pe FC Voluntari, Lung & co., dorindu-și să-i dedice victoria fotbalistului. Partida va începe de la ora 15:00 și va fi transmisă liveTEXT de GSP.ro.

Blackout în ceea ce privește momentul accidentării

Luca Mihai, despre care șefii lui Poli spun că nu și amintește nimic legat de momentul accidentării, ar putea fi externat săptămâna aceasta. Apoi, în funcție de evoluția stării lui, se va lua o decizie legată de modul în care se va acționa pentru a nu rămâne cu deficiențe de auz, în condițiile în care are un timpan spart.

Conform celor de la Politehnica, Mihai a avut parte de atenție specială, inclusiv ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, interesându-se de starea pacientului internat la Spitalul Elias.

Deși Poli a vrut să se ocupe de recuperarea fotbalistului, aceasta a fost preluată în totalitate de Federația Română de Fotbal. Oficialii federali le-au spus celor din Copou că, dacă va fi nevoie, Luca Mihai va fi trimis în străinătate pentru recuperare.

VIDEO DINAMO - POLI IAȘI. Ce a spus Kopic la conferință despre faptul că Homawoo nu a fost sancționat cu cartonaș ”roșu”: ”Știți că eu nu fac asta” + Mesaj pentru Luca Mihai

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.