Liga 1

Ce îl așteaptă pe Florinel Coman în Qatar? „Chirie de zece mii de euro pe lună, șofer! Dar nu veneau la antrenament”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  sâmbătă, 20 aprilie 2024

Golgeterul Florinel Coman (26 de ani) pleacă sigur în vară de la FCSB. Gigi Becali (65 de ani), patronul roș-albaștrilor, a anunțat faptul că extrema liderului s-a înțeles cu noua echipă: Al Duhail din Qatar.

Până ca sezonul să se termine, iar mutarea să se oficializeze, un alt jucător al celor de la FCSB care a ajuns pe aceeași filieră în Qatar a povestit ce a găsit acolo. În 2015, Claudiu Keșeru a plecat pentru 2,7 milioane de euro la Al Gharafa.

„Acolo am făcut cea mai lungă vizită medicală, cinci ore! Cinci ore... Dar n-am găsit profesionalismul la care mă așteptam. Am dat zece goluri în zece meciuri și-am vrut să plec, că venea Campionatul European”, spune Keșeru.

VIDEO. Keșeru: „Pentru mine, Qatar a fost o lecție! Totul era pe tavă!”

>

Fostul atacant a detaliat la „Prietenii lui Ovidiu” ce a găsit acolo.

Jucătorii aveau calități fizice bune, mentale, dar nu veneau la antrenament. Începea meciul cu 1-0 de la adversari. Străinii făceau diferența. Toate antrenamentele erau după șapte seara”.

Apoi a dezvăluit de ce condiții a avut parte. „Stăteam într-o casă cu zece mii de euro chiria. Incredibil! Când am ajuns acolo aveam șofer. Nu trebuia să fac nimic.

Ulterior am renunțat la el. Mi-am luat permisul acolo. A fost o lecție! Opus de toate principiile să faci tu cu mâna ta... Acolo totul era pe tavă, a fost ciudat”, a dezvăluit Claudiu.

Acum toate stadioanele au sistem climatizat, dar n-are cine să le folosească. Trei mii de oameni în cel mai bun caz la meciuri

Claudiu Keșeru, fost internațional

Ce spune Florinel Coman despre plecare: „Sunt bărbat, îmi asum totul”

„Mă gândesc să plec, am o vârstă, 26 de ani. Am avut oferte în trecut, din păcate nu am reușit să plec. Nu am ce să fac, trebuie să iau decizia”, a spus Florinel.

El a ținut să adauge: „Sunt bărbat, îmi asum totul pentru familia mea și toți de lângă mine. Nu mă interesează ce se vorbește, am văzut ce s-a vorbit în studio la Digi. Am crezut că sare în aer studioul. Niște... nu știu. Voiam să le spun mai multe, dar mă stăpânesc”.

Al Duhail i-ar fi pregătit un contract întins pe 4 ani, cu un salariu de două milioane de dolari anual, plus eventuale bonusuri. Dacă și-ar duce contractul la capăt, Coman s-ar alege cu minimum 8 milioane de dolari.

FCSB - RAPID » Duelul singurelor echipe din România care s-au întâlnit în istorie în cinci competiții majore diferite!

>

Match Quiz FCSB - Rapid

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.