Liga 1

Discurs devastator al lui Camora, după umilința cu Farul: „Nu se poate așa ceva! Ne facem cu toții de rușine!”

Farul a învins-o pe CFR Cluj, scor 2-0, în runda cu numărul 5 din play-off. Mario Camora, capitanul „feroviarilor”, a avut un discurs extrem de dur.

Articol de David Marinescu  —  vineri, 19 aprilie 2024

Farul a învins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, în runda cu numărul 5 din play-off. Mario Camora, căpitanul „feroviarilor”, a avut un discurs extrem de dur.

CFR Cluj a arătat groaznic în fața Farului. Fiecare acțiune a elevilor lui Gică Hagi aducea o ocazie de gol. „Feroviarii” au pierdut meciul și au fost depășiți de constănțeni în clasamentul Superligii.

Mario Camora, devastat după Farul - CFR Cluj

„Ne facem cu toții de rușine. Nu ne trezim! Degeaba face patronul eforturi. Astăzi nu am intrat bine în meci, în nicio repriză. După ce au ratat câteva ocazii, am avut și noi șansa noastră prin Otele. Putea fi alt meci. E greu dacă nu o bagi în poartă. Orice atac al lor era un pericol.

Nu se poate așa ceva! Nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Să ne fie rușine, ar trebui să nu mai ieșim din case!”, a spus Mario Camora, la Prima Sport.

Întrebat dacă Dan Petrescu a vorbit cu jucătorii înaintea meciului cu Farul, Camora a spus: „Patronul a spus că a semnat, dar încă nu a venit la noi în vestiar. Din vară va fi aici. Nu vreau să vorbesc despre asta, mai avem câteva etape. Trebuie să ne trezim, mai avem un obiectiv. Dacă nu ne trezim, terminăm pe locul 6”.

Pune mâna pe tricouri oficiale FCSB și alte superpremii! Răspunde la 5 întrebări simple despre FCSB - Rapid

VIDEO. Gică Hagi: „Farul m-a crescut. Sunt netransferabil. Farul forever”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.