Liga 1

Florinel Coman a făcut spectacol la interviu: „Nu glumesc! Pe mine mă interesează părerea unei singure persoane din fotbal” » Nu e Becali!

+30 Foto
Florinel Coman, alături de Marcel Bîrsan / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 20 aprilie 2024

FCSB - Rapid 2-2. Florinel Coman, vedeta de la FCSB, a lăudat arbitrajul lui Marcel Bîrsan, în contextul în care giuleștenii l-au criticat pe „central”.

Coman, care a avut conflicte în trecut cu Bîrsan, a fost mulțumit de cum a ținut arbitrul meciul în frâu, iar apoi a ținut să precizeze că nu e ironic.

Florinel Coman, declarații după FCSB - Rapid: „Un arbitraj splendid!”

„Un arbitraj splendid, foarte frumos, mi-a plăcut. Nu glumesc. Era clar că vor fi înjurături, dar ne-a ținut în meci. A știu să ne țină în frâu domnul Bîrsan”, a declarat Coman, la Prima Sport 1.

El le-a răspuns apoi celor care l-au criticat pentru transferul în Qatar, la Al Duhail: „Nu mă interesează ce zice lumea, poate să vină Radu Naum să zică orice, să mă facă praf. Pe mine mă interesează părerea unei singure persoane, cea a lui Gică Hagi. Eu îmi dau viața să pun mâna pe primul titlu după 7 ani și stau să mă gândesc dacă mă ceartă unul și altul?!”.

FOTO. Imagini speciale cu Florinel Coman, după FCSB - Rapid! Cum au sărbătorit cu fanii

+30 Foto
Imagini speciale pe Arena Națională, după FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

E un plus de la acel 4-0. Pe noi ar trebui să ne intereseze diferența față de locul doi. Mergem mai departe. Vom sărbători la Sepsi dacă vom lua matematic titlul. Ne-am învățat lecția, am intrat bine în meci. Fotbalul e imprevizibil, din 1-0 al nostru s-a făcut 1-2. Statistic, stăm rău cu ei, dar pe mine mă interesează campionatul. Până la urmă, nu am pierdut cu o echipă care vrea în Europa. Nu vreau să spun nimic de titlu până nu pun mâna pe trofeu.

- Florinel Coman, atacant FCSB

VIDEO. FCSB - Rapid 2-2. Coman și Crețu s-au distrat pe gazon după fluierul final, alături de familiile lor

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.