Liga 1

Imagini speciale pe Arena Națională » Cum au sărbătorit cei de la FCSB, în frunte cu Florinel Coman, alături de cei 45.000 de spectatori

+30 Foto
Imagini speciale pe Arena Națională, după FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de Raed Krishan (foto), Remus Dinu, Andrei Petrescu  —  sâmbătă, 20 aprilie 2024

FCSB și Rapid au remizat, scor 2-2, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Superligii. Fotbaliștii liderului au sărbătorit alături de suporteri după meci, imaginile fiind surprinse de fotoreporterul GSP prezent pe Arena Națională.

FCSB nu va sărbători titlul în această rundă, dar calculele sunt clare. Formația patronată de Gigi Becali nu mai poate fi detronată din fruntea Superligii.

FOTO. Imagini speciale pe Arena Națională: cum au sărbătorit Florinel Coman și colegii de la FCSB

+30 Foto
Imagini speciale pe Arena Națională, după FCSB - Rapid / FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Peste 45.000 de spectatori, un nou record al sezonului, s-au strâns pe Arena Națională pentru a urmări derby-ul cu Rapid. N-a fost o victorie a favoriților, dar, la final, fotbaliștii și suporterii au petrecut împreună.

Fotoreporterul GSP a surprins filmul evenimentelor de pe gazon. Florinel Coman a fost felicitat de soția Ioana și de fiica lor, Kasia.

Golgheterul Superligii și coechipierii au mers apoi în fața Peluzei Nord, plină și gălăgioasă în derby. Au cântat împreună câteva minute.

FCSB - Rapid, direct în top 5 all-time pe Arena Națională 

45.143 au asistat la FCSB - Rapid, în etapa #5 din play-off. E primul meci ca număr de fani în acest sezon, al 5-lea în istoria Arenei Naționale și al 12-lea în care sunt peste 40.000 de suporteri pe cel mai mare stadion al țării.

De asemenea, meciul dintre FCSB și Rapid a strâns cei mai mulți spectatori în acest sezon. Roș-albaștrii au fost pe teren la partidele cu cele mai mari asistențe din actuala stagiune.

VIDEO. FCSB - Rapid. Atmosferă de meci mare în oraș » Imagini de la Arena Națională cu emulația creată de derby

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.