Liga 1

Rrahmani, golgeterul Rapidului, pe lista unui club din Bundesliga » Fostul angajat al Federației din Kosovo a dezvăluit interesul

Albion Rrahmani

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 21 aprilie 2024

Albion Rrahmani (23 de ani), golgheterul Rapidului, este monitorizat de Werder Bremen, ocupanta locului 12 din Bundesliga.

Rrahmani a intrat în atenția lui Werder Bremen, însă nemții nu au făcut încă un pas pentru a porni negocierile cu Dan Șucu, dezvăluie Arlind Sadiku, jurnalist din Kosovo specializat în transferuri.

Prima ofertă pentru Albion Rrahmani a venit de la Slavia Praga

Sadiku a precizat, de asemenea, că Slavia Praga, aflată pe poziția a 2-a din campionatul Cehiei, a trimis prima ofertă pentru Albion Rrahmani.

Conducerea „alb-vișiinilor” ar fi refuzat, dorind în schimbul golgheterului său o sumă cuprinsă între 7 și 8 milioane de euro.

Albion Rrahmani a reușit un sezon fabulos la Rapid din punct de vedere individual: 20 de meciuri în Superligă, 16 goluri și 4 pase de gol.

2,3milioane de euro este cota de piață a lui Albion Rrahmani, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Cine este Arlind Sadiku

În vârstă de 34 de ani, Arlind Sadiku este cea mai credibilă voce din jurnalismul sportiv kosovar. A lucrat câțiva ani și în cadrul Federației.

Sadiku a debutat în jurnalismul profesionist la 18 ani. În decembrie 2013, el a fost premiat de către Asociația Jurnaliștilor Profesioniști din Kosovo pentru cea mai bună acoperire a evenimentelor sportive din țara sa natală.

În mai 2015, Arlind Sadiku a fost ales în funcția de Secretar General al Asociației Jurnaliștilor Sportivi din Kosovo, iar în februarie 2016 a devenit membru al Asociației de Presă Sportivă Internațională.

Tot din 2016, până în prezent, Sadiku se numără printre jurnaliștii care votează în cunoscutul top anual al prestigioasei publicații britanice The Guardian, în care sunt aleși cei mai buni 100 de fotbaliști din lume.

Pe lângă meciurile din campionatul intern kosovar Arlind Sadiku a mai comentat partide din Premier League, Serie A, Champions League și Europa League.

VIDEO FCSB - Rapid 2-2. Trupa roș-albastră, așteptată la autocar de zeci de suporteri » Un fan tânăr a vărsat lacrimi pentru că nu a primit autograful mult dorit

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.