Liga 1

Gigi Becali anunță un posibil transfer-surpriză din Superligă: „Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el! Pot să vă spun cine e”

Gigi Becali

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 21 aprilie 2024

Gigi Becali l-a trecut pe lista de transferuri pe William Baeten (27 de ani), mijlocașul lui FCU Craiova.

Gigi Becali a anunțat că în perioada de mercato de vară o să facă 7-8 transferuri pentru a ataca grupele unei competiții europene.

Gigi Becali, cucerit de William Baeten

„Voi face niște eforturi financiare. Nu eforturi (n.r.- mari), că nu sunt milioane de euro, nu vreau să-i copiez pe alții. Aduc 7-8 jucători în care cred eu. Unul și azi (n.r.- sâmbătă), din ce-a jucat, îmi place mie. Nu de la Rapid, nu vinde Șucu. Azi au jucat două echipe, au făcut 1-1, mie îmi place unul de acolo.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot.

E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU - FCSB? Așa a zis Mititelu?", a declarat Gigi Becali, la „Digi Sport Special”.

Mijlocașul belgian a marcat 4 goluri și a oferit 3 pase decisive pentru FCU Craiova în 30 de meciuri din actualul sezon al Superligii României.

650.000de euro este cota de piață a lui William Baeten, conform Transfermarkt

Gigi Becali l-a remarcat și pe Christopher Braun (32 de ani), fundașul dreapta al Rapidului. Finanțatorul liderului a apreciat modul în care l-a blocat pe Florinel Coman, dar exclude varianta unui transfer.

Gigi Becali i-a dat replica lui Șucu: „Dane, chiar atât de idiot mă crezi?”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a avut un nou schimb de replici cu Dan Șucu, omologul său de la Rapid. Declarațiile au fost făcute imediat după FCSB - Rapid, scor 2-2.

Șucu și-a exprimat nemulțumirea la adresa arbitrajului, cu referire la golul anulat pentru ofsaid, la scorul de 2-1. Becali i-a transmis lui Șucu să urmărească statistica pentru a vedea cum au evoluat giuleștenii în a doua repriză.

„Dacă Rapid, la cum a jucat... Să se uite puțin la statistici măcar, dacă nu e specialist la fotbal. Să vadă că n-au ajuns la poartă în repriza a doua. Care arbitraj ostil? Ești om de afaceri, uită-te și ia statistica cu fazele de arbitraj și vei vedea că trebuia să ai alte 6-7 puncte în spatele FCSB-ului.

Vinovatul sunt eu că n-am știut să aleg antrenor și așa mai departe. Dar acum spun așa: n-am niciun merit! Ca să fiți voi mulțumiți și să nu mă mândresc. Nu vreau să mă laud, mentalitatea mea o știți”, a declarat Gigi Becali, la finalul derby-ului FCSB – Rapid, 2-2, la „Digi Sport Special”.

„Uitați-vă la Rapid cu Copos, Dinamo, unde sunt Badea, Borcea? Cu ăștia m-am bătut eu. Ne-am întâlnit, am avut o ședință, patronii cu Liga. I-am spus: băi, Dane, tu crezi că noi suntem idioți și tu ești atâta de deștept încât eu fac o activitate de 25 de ani și iei de la mine 3 jucători și mă bați?

Chiar atât de idiot mă crezi? Atât mă interesează, campionatul. El a spus că e un eșec să termine în spatele FCSB-ului. Eu am zis că ar fi un eșec să nu termin la 10 puncte peste ei. Uite că sunt 16!”, a mai zis Becali.

VIDEO FCSB - Rapid 2-2. Trupa roș-albastră, așteptată la autocar de zeci de suporteri » Un fan tânăr a vărsat lacrimi pentru că nu a primit autograful mult dorit

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.