Stranieri

Răzvan Lucescu, scandal-monstru după meciul care îl poate costa titlul: „În țara lui n-ar fi făcut așa ceva”

Răzvan Lucescu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 21 April 2024

PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos, scor 1-2, iar Răzvan Lucescu a făcut scandal după partida care o poate costa titlul pe echipa lui.

Derby-ul etapei #32 din campionatul Greciei le-a pus față în față pe Olympiacos și PAOK Salonic. Echipa lui Lucescu Jr. a pierdut la limită. E la 5 puncte în spatele liderului AEK Atena, dar are un meci în minus.

Răzvan Lucescu, furios după Olympiacos - PAOK 2-1

Olympiacos a primit un penalty în prima repriză, ratat de Podence. Kotarski a respins, dar Kini a fost pe fază și a marcat. Iar Lucescu a răbufnit la final la adresa arbitrului portughez Miguel Nogueira.

„Nu este ușor să obții un rezultat bun aici, când arbitrul ia asemenea decizii. Nu cred că a fost un fotbal bun jucat de niciuna dintre echipe. A fost un meci de luptă. În orice caz, acest penalty nu poate fi acordat. Am văzut 10.000 de contacte identice, cred că este absolut excesiv. În țara lui nu l-ar da. Astăzi, acest arbitru a venit aici cu tema de a ajuta o echipă.

Iar al doilea gol pornește de la un fault asupra lui Sastre (n.r. - fundașul dreapta de la PAOK), care a trecut de adversarul direct. Nu pot să înțeleg de ce nu l-a acordat. Mai este un caz de fault care nu a fost acordat, cu arbitrul care a alergat cu spatele la minge și nici măcar nu a văzut jocul.

Pe partea de fotbal a fost un meci slab. Chiar și așa, lucrurile ar fi stat altfel dacă nu era acel arbitraj jenant”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit sportal.gr.

PAOK, săptămână nefastă

Cu doar 3 zile înainte de înfrângerea cu Olympiacos, care o „faultează” pe PAOK în lupta la titlu, echipa lui Răzvan Lucescu fusese eliminată din Conference League.

A pierdut și returul cu Brugge, scor 0-2, după 0-1 în tur.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.