Liga 1

Cine o mai poate opri pe FCSB în lupta la titlu » Teama lui Gigi Becali: „El mă poate face să pierd campionatul”

Gigi Becali

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Răzvan Petrescu (video)  —  Monday, 22 April 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a abținut să vorbească despre lupta la titlu. Roș-albaștrii pot lua campionatul joi, după o pauză de 9 ani.

Becali se teme să vorbească despre titlu pentru „a nu stârni mânia lui Dumnezeu” și crede că doar o intervenție divină o mai poate face pe FCSB să piardă campionatul.

VIDEO. Gigi Becali: „Dacă vrea Dumnezeu și se abate mânia Lui asupra mea, pierd campionatul”

>

„O să vorbesc de titlu când o să fie matematic luat. S-a făcut minune, nu mă așteptam chiar așa, să piardă Rapid 4 meciuri și să facă un egal. A făcut Dumnezeu minune. Dacă vrea Dumnezeu și se abate mânia Lui asupra mea, pierd campionatul. Normal, dacă o pui pe Botoșani în locul FCSB, ia campionatul. Logic, dar Dumnezeu nu e logic.

Acum, normal ar fi să batem OSK și Craiova să facă egal. Dumnezeu mi-a auzit... Nici nu mă așteptam să fie așa, îmi făceam socoteli să avem 6-7 puncte avans după 5 etape. Dar sunt 11. Noi trebuie să câștigăm un singur meci și gata. Nu mă mai mândresc, Dumnezeu a făcut ca Rapid să ia 4 bătăi. Le face Dumnezeu pe toate dacă tac, și Liga Campionilor și tot.

Nu poți să te bați cu Germania, Spania, Italia, Anglia, Franța, pentru că ei iau 20 de milioane de euro din bilete. Doar Dumnezeu ne poate face să ne batem cu ei”, a declarat Gigi Becali.

FCSB poate lua titlul joi

FCSB poate lua joi primul titlu după o pauză de 9 ani. Roș-albaștrii au meci cu Sepsi miercuri, de la 21:45, dar nu stau doar la mâna lor, depind și de rezultatul derby-ului Universitatea Craiova - CFR Cluj, care are loc joi, de la 21:45, în etapa #6 din play-off.

FCSB a făcut 2-2 cu Rapid, iar Craiova a câștigat cu Sepsi, scor 3-1, în etapa #5 din play-off. Astfel, oltenii sunt pe locul doi, la 11 puncte de roș-albaștri, cu 5 etape rămase de jucat. Farul, echipa de pe locul 3, e la 13 puncte de FCSB.

FCSB va lua titlul la finalul etapei 6 din play-off dacă o bate pe Sepsi și Universitatea Craiova nu câștigă cu CFR Cluj, în Bănie. Echipa lui Gigi Becali ar ajunge la 48 de puncte, iar oltenii ar face maximum 35, în cazul unei remize. Cu 13 puncte diferență între ele, cu 4 etape rămase de jucat, FCSB ar fi matematic campioană.

Astfel, CFR Cluj, rivala din ultimii ani a roș-albaștrilor, poate trimite titlul la București, dacă nu pierde cu Universitatea Craiova, joi seară.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.