Nationala

Gabriel Tamaș revine printre „tricolori” » Convocarea-surpriză primită de fundaș

Articol de Ionel Luţan  —  luni, 22 aprilie 2024

Gabriel Tamaș (40 de ani) revine pe teren, printre „tricolori”. A fost convocat la naționala artiștilor.

Tamaș va purta, în perioada următoare, din nou, tricoul echipei naționale. Este vorba despre reprezentativa artiștilor-fotbaliști. Urmează să participe la o întrecere de anvergură, Campionatul Mondial.

Daniel Chiriță l-a convocat pe Gabriel Tamaș

Antrenorul echipei naționale a artiștilor fotbaliști, Daniel Chiriță, a operat două mutări interesante.

„Le-am trimis telegrame de convocare lui Gabriel Tamaș și Gigel Bucur. Avem dreptul să alegem trei foști fotbaliști care pot aduce plusul de care avem nevoie, iar Tamaș și Bucur pot plusa din acest punct de vedere”, a precizat Daniel Chiriță.

Daniel Chiriță: „Cred că Bergodi trebuia păstrat la Rapid!”

Daniel Chiriță se bucură de respect la toate formațiile la care a evoluat ca jucător. Un nume important este Rapid, iar Chiriță spune că se aștepta la mai multă precauție din partea șefilor Rapidului.

„Așa, de la distanță, cred că Bergodi trebuia păstrat la Rapid până la finalul sezonului. Dar, dacă așa au stabilit responsabilii giuleștenilor, soluția cu Bogdan Lobonț trebuie acceptată. ÎI urez mult succes”, a punctat Daniel Chiriță la producția „LigA ReușitA”.

Chiriță este, la acest moment, patronul unei școli de fotbal, Petrolul 95. Are sub supraveghere 400 de copii! 

Gabi Tamaș, manager sportiv la Concordia Chiajna din martie 2024: „Clubul a fost alături de mine”

„Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum și caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic. Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relații bune cu Andrei Nicolescu (n.r. administratorul special) și respect foarte mult acel club.

A fost decizia mea să semnez cu Concordia Chiajna. Și la Dinamo este un proiect serios, dar, repet, a fost alegerea mea să semnez cu Concordia”, a precizat Tamaș, pentru GSP.

VIDEO. Gabi Tamaș, primele declarații după instalarea ca director sportiv la Concordia Chiajna

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.