Liga 1

A fost sau nu ofsaid? Golul marcat de Dinamo a fost anulat, dar reluările nu sunt deloc clare

+6 Foto
În prima repriză a meciului Botoșani - Dinamo, Astrit Selmani a marcat, dar golul a fost anulat pentru offside. Reluările nu sunt deloc clare.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 23 aprilie 2024

În prima repriză a meciului Botoșani - Dinamo, Astrit Selmani a marcat, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Reluările nu sunt deloc clare.

În minutul 35, la scorul de 1-0 pentru gazde, Hakim Abdallah a reușit o cursă frumoasă, lăsând în urmă mai mulți adversari. Acesta a tras la poartă din zona punctului cu var, iar mingea a sărit dintr-un adversar direct la Astrit Selmani, care a marcat cu un lob frumos.

GALERIE FOTO. Golul marcat de Astrit Selmani, anulat pentru un posibil ofsaid

Tușierul Marius Badea a ridicat imediat fanionul pentru un ofsaid la Selmani. Faza a fost analizată câteva minute de cei din camera VAR, iar decizia nu a fost schimbată. Reluările nu sunt deloc concludente. Nu se vede clar dacă Selmani se află în poziție de ofsaid în momentul în care Abdallah trage la poartă.

Fundașul central Darko Velkovski (28 de ani) a făcut o gafă uluitoare în debutul meciului, chiar la faza la care moldovenii au deschis scorul.

În minutul 13, mingea a ajuns în preajma careului dinamovist, iar Velkovski părea că a câștigat duelul cu Enzo Lopez, atacantul celor de la Botoșani. Doar că fundașul nord-macedonean a încercat un artificiu tehnic. Acesta a încercat să tragă mingea cu călcâiul, dar vârful moldovenilor a fost atent și l-a deposedat.

Apoi, Lopez a trimis în fața porții, unde aștepta Ofosu, dar mingea nu a ajuns la german. Gabriel Moura, aflat într-o poziție extrem de incomodă, a încercat să respingă, dar a trimis balonul în poartă. Chiar dacă Gabriel Moura a fost cel care și-a dat autogol, Velkovski este cel care poate fi considerat principalul vinovat pentru golul încasat de „câini”.

GALERIE FOTO. Darko Velkovski greșește, iar Gabriel Moura își dă autogol în Botoșani - Dinamo

VIDEO. Goncalo Gregorio a vorbit în română la conferința de presă: „Suntem într-un moment foarte bun! Nu mai trebuie să luăm goluri pe final”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.