Liga 1

Cad FCU Craiova și Dinamo în Liga 2? » Ioanițoaia: „Lui Mititelu nu îi mai arde de fotbal”

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 24 aprilie 2024

În direct la GSP LIVE, Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a comentat lupta pentru salvarea de la retrogradare.

FCU Craiova și Dinamo, care au făcut pași greșiți în această etapă, 1-1 cu FC Voluntari, respectiv 1-2 cu FC Botoșani, sunt pe locuri direct retrogradabile, cu trei meciuri rămase de jucat.

Iar Ovidiu Ioanițoaia a comentat astăzi, la GSP Live, situația complicată în care se află cele două rivale.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor, despre ce șanse de salvare mai au Dinamo și FCU Craiova

>

„Îmi pare rău să spun, nu o văd bine pe Dinamo în actualul context. Sigur, e și un pic de ghinion, iar pierde punct sau puncte pe final de meci. Golul lui Mailat e în 90+1, în prelungiri. Așa cum s-a întâmplat cu Petrolul, Oțelul și Craiova. Parcă e un blestem.

Pe de altă parte, pare că toată lumea vrea să scape Dinamo, dovadă că i s-a și redus pedeapsa dictată împotriva fanilor. Numai Dinamo nu vrea. Ieri, elementul negativ a fost Abdallah. După ce că a ratat un penalty, într-o manieră lamentabilă, după aceea a fost și eliminat, absolut corectă decizia lui Găman. Parcă e un destin potrivnic care o împinge pe Dinamo către retrogradare.

Nu o văd bine, deși ea și Craiova lui Mititelu mai au câte două meciuri acasă. Va conta pentru Dinamo că reapar fanii în tribună, dar situația echipei e vecină cu disperarea. Afirmație valabilă și pentru FCU Craiova, care a avut șansa să câștige la Voluntari. A jucat mai bine, dar insuficient cât să marcheze.

Fiecare doarme cum își așterne. E surprinzătoare poziția Craiovei lui Mititelu, care are jucători buni, mai buni, cel puțin de la mijloc în sus. Dumnezeu te ajută, dar nu îți bagă și în traistă!

Poate lui Mititelu, cu necazurile pe care le are cu băiatul lui, nici nu-i arde prea tare acum de echipă. Cred că dintre cele patru echipe aflate în zona retrogradării directe și a barajului, cea mai mare surpriză este tocmai Craiova, de la care nimeni nu se aștepta să fie cu un picior în prăpastie. Dar ăsta e fotbalul. Nu e pe merite, nu e pe valoare. E pe cine are mai multe puncte”, a concluzionat Ovidiu Ioanițoaia.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.