Liga 1

Gică Hagi, prima reacție după Farul - Rapid. Vrea să-i fure jucătorul lui Becali: „Concurăm și noi pentru el”

Gică Hagi // foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 24 aprilie 2024

Farul - Rapid 3-1. Gică Hagi, managerul constănțenilor, a comentat victoria clară a echipei lui împotriva giuleștenilor.

Hagi a anunțat că vrea să îl păstreze pe Louis Munteanu și anul viitor. Și a declarat că poate da 400.000 de euro pe el, cât e dispusă FCSB să le ofere celor de la Fiorentina.

Gică Hagi, prima reacție după Farul - Rapid

„Felicitări echipei și tuturor celor din spate, care au planificat lucrurile! Toți au fost importanți, îmi amintesc de echipa de anul trecut. Au făcut lucruri bune și cei care au intrat.

În campionatul regular, dacă eram la altă echipă, eram dat afară. Eram a 10-a echipă ca posesie. Dar ne-am revenit și suntem din nou echipa de anul trecut. Au mentalitate bună jucătorii, suntem încrezători. Vorbele nu își mai au rostul, am jucat foarte bine cu un adversar care a investit mulți bani.

Am arătat foarte bine. Se pare că lucrurile merg într-o direcție la noi. Jucătorii au alergat foarte mult. Ne-am bătut în fiecare meci, am alergat, am jucat fotbal când a trebuit. De asta publicul pleacă fericit acasă după asemenea meciuri.

Cred că puteam să concurăm și noi pentru Munteanu, credeam că se cere mai mult pe noi. Dar la suma aia concurăm și noi”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

Cred în ce fac, am curaj, chiar dacă sunt exigent. Ei știu că eu îi sprijin necondiționat. Chiar dacă îi mai cert, ei sunt copiii mei, știu să le dau încredere, curaj. Și eu am avut profesori care m-au făcut mare.

- Gică Hagi, manager Farul

E o luptă mare, între 4 echipe. Ne luptăm și noi acolo, sperăm să câștigăm cu FCSB

- Gică Hagi, manager Farul

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.