Campionate

Louis Munteanu, mesaj ferm: „Vreau să plec! Mai am patru meciuri aici”

Louis Munteanu / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  miercuri, 24 aprilie 2024

Louis Munteanu (21 de ani) și-a exprimat dorința de a prinde un transfer în străinătate, după ce a marcat al 10-lea gol al sezonului, în Superligă, în Farul Constanța - Rapid București, 3-1.

Munteanu și-a exprimat, de asemenea, dorința de a participa la Campionatul European din 2024, însă a precizat că selecționerul Edward Iordănescu nu este obligat să îi dea lui explicații cu privire la deciziile sale.

Louis Munteanu, cu gândul la un transfer în afară

„Și eu zic la fel, că este mulțumit de mine (n.r.- Gheorghe Hagi), de asta îmi dă atâta încredere și se vede în ultimele jocuri. Se vede că suntem fericiți, pentru că am legat 3 victorii. Clinetul meu (n.r. - despre Marian Aioani), din păcate, am văzut că s-a accidentat.

Suntem fericiți că am dat dovadă de caracter, sper să continuăm tot așa. Anul trecut am dat tot 10 goluri, sper să continuu tot așa.

Nu știu nici eu (n.r.- despre transferul său). Vreau să plec și eu afară. Să vedem ce ofertă o să fie. Mai am 4 meciuri aici. Se vede că sunt bucuros aici, spre să joc cât mai bine pentru echipa această frumoasă.

Dacă o să am aceste evoluții, o să ajung la Euro. Nu trebuie să îmi dea nimeni explicații, dacă o să fiu acolo, o să fie foarte bine”, a declarat Louis Munteanu, la finalul meciului.

Farul a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în etapa #6 din play-off-ul Superligii. Giuleștenii rămân cu un singur punct obținut, iar trupa lui Hagi a urcat pe locul 2.

Golurile partidei au fost marcate de Louis Munteanu (40'), Luca Andronache (67') și A. Benchaib (69') pentru învingători și de A. Rrahmani (45'+4) pentru învinși.

VIDEO GSP LIVE » Raul Rusescu critică conducerea Rapidului: „Dacă s-a întâmplat asta, este o mare problemă!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.