Liga 1

Pierdere grea la FCSB, pentru meciul cu Farul, după duelul cu Sepsi

+39 Foto
Risto Radunovic (numărul 33)

Articol de Emanoil Ursache  —  Wednesday, 24 April 2024

FCSB a suferit o pierdere importantă pentru etapa următoare, a 7-a din play-off, când o va întâlni pe Farul Constanța, pe teren propriu, în urma meciului cu Sepsi OSK (2-2). „Roș-albaștrii” nu se vor putea baza pe serviciile experimentatului fundaș stânga Risto Radunovic (31 de ani).

Intrat în minutul 67, în locul lui Octavian Popescu, Risto Radunovic a primit al 4-lea cartonaș galben în play-off împotriva covăsnenilor, în minutul 86. Avertismentul încasat de Radunovic îl face să fie suspendat pentru duelul cu Farul Constanța.

Risto Radunovic, suspendat pentru FCSB - Farul

Risto Radunovic a fost „îngălbenit” inclusiv în timpul sezonului regular. Internaționalul muntenegrean a primit 6 cartonașe galbene în 28 de partide. Ca realizări ofensive, Radunovic a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă în duelurile respective.

În timpul play-off-ului, Risto Radunovic a mai bifat alte două pase de gol în tricoul „roș-albaștrilor”.

Emoții în privința lui Florinel Coman după Sepsi - FCSB 2-2

Florinel Coman, extrema roș-albaștrilor, a suferit o accidentare în prima repriză a meciului de la Sfântu Gheorghe.

Coman, cel mai în formă jucător al roș-albaștrilor, a avut nevoie de doar 9 minute pentru a-și face simțită prezența la meciul cu Sepsi. A deschis scorul din careu, apoi s-a accidentat.

Coman a încercat apoi să continue, însă nu a mai rezistat prea mult pe teren. A fost înlocuit în minutul 19 cu David Miculescu.

După golul cu Sepsi, Florinel Coman a ajuns la 18 reușite în acest sezon din Superliga și e golgeterul campionatului. Intrat în locul lui Coman, Miculescu a marcat și el pentru FCSB.

A făcut 2-1 în minutul 34, după ce Roland Varga egalase. David a punctat cu dreptul, cu un șut la colțul lung din careu. Pentru Miculescu a fost al patrulea gol în actuala stagiune de Liga 1.

Abia acum l-a egalat pe Compagno, care a plecat în iarnă de la FCSB.

SEPSI - FCSB. Suporterii roș-albaștri au început să strige ”Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.