Liga 1

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după gafa cu Sepsi: „Mi-am bătut joc de două puncte” » Ce a spus despre plecarea de la FCSB

+39 Foto
Ștefan Târnovanu

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 25 aprilie 2024

Ștefan Târnovanu (23 de ani) și-a asumat responsabilitatea pentru faptul că FCSB a pierdut două puncte cu Sepsi, în urma ieșirii sale eronate de la golul de 2-2 al covăsnenilor marcat de Florin Ștefan în minutul 70, care a stabilit și scorul final al partidei.

Târnovanu a negat că își dorește să plece de la FCSB, în contextul în care Gigi Becali a spus zilele acestea că poate să îl treacă și pe banca de rezerve, și a precizat că își dorește să participe la Campionatul European, nu că are convingerea că este cel mai bun și trebuie să fie prezent la turneul final.

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după Sepsi - FCSB 2-2

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a-mi cere scuze față de colegi și față de suporteri. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai avem un singur pas de făcut la următorul meci. Am văzut că Ștefănescu pune mingea în spatele nostru, am ieșit greșit, este doar vina mea. Băieții au făcut un meci senzațional.

Suntem la cel mai important club din țara asta, trebuie să treci peste declarațiile domnului Gigi și ale oricui. Eu nu am rezistat astăzi (n.r.- miercuri seara), am greșit. Până acum se spunea că sunt cel mai bun, după o greșeală nu am cum să fiu cel mai slab.

(n.r.- despre faptul că își dorește să plece de la FCSB) Un fake news, nu am spus sub nicio formă că vreau să plec. Nu sunt cel mai mare ca să fiu la EURO, e vorba că aș fi vrut să fiu acolo.

Se simte presiunea, a fost de la începutul campionatului, suntem foarte, foarte aproape. Și o să facem tot ce putem ca să terminăm rapid. Cu Farul dacă câștigăm, nu vreau să greșesc, nu știu acum sigur, o să fim campioni”, a declarat Ștefan Târnovanu, la finalul partidei, la Digi Sport Special.

SEPSI - FCSB. Suporterii roș-albaștri au început să strige ”Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.