Liga 1

Elias Charalambous, scut pentru Ștefan Târnovanu: „Nu trebuie să îl împușcăm acum pentru o greșeală”

+39 Foto
Elias Charalambous

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 25 aprilie 2024

Elias Charalambous l-a apărat pe Ștefan Târnovanu, după ce portarul „roș-albaștrilor” și-a asumat vina pentru cele două puncte „pierdute” la Sfântu Gheorghe, la finalul meciului Sepsi - FCSB, 2-2.

Elias Charalambous a apreciat discursul lui Ștefan Târnovanu, pe care l-a lăudat pentru caracter și personalitate. Charalambous a precizat că Târnovanu nu trebuie să fie „împușcat” pentru o greșeală.

Elias Charalambous l-a apărat pe Ștefan Târnovanu după Sepsi - FCSB 2-2

„Am început jocul foarte bine. Am avut ocazii multe. Am reușit să înscriem al doilea gol după ce am fost egalați înainte de pauză. A fost un joc de ruletă după 2-2. Am avut și noi ocazii, au avut și ei. Rezultatul este unul corect, important este că am câștigat un punct.

Florinel Coman este foarte important pentru echipă, a înscris din nou astăzi (n.r. - miercuri). Miculescu a intrat bine și a înscris. Probleme pot apărea pe parcursul meciului și trebuie să găsești soluții.

În fiecare săptămână suntem aproape să fim campioni. Trebuie să facem tot ce este posibil să câștigăm cu Farul.

Târnovanu și-a arătat caracterul și personalitatea prin faptul că și-a asumat vina. Nu trebuie să îl împușcăm acum pentru o greșeală, și-a asumat vina.

Farul este o echipă bună, la fel ca toate din play-off. Trebuie să facem tot ce putem ca să câștigăm, ca de fiecare dată”, a declarat Elias Charalambous, la finalul partidei.

Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, în etapa #5 din play-off-ul Superligii. Roș-albaștrii nu mai pot lua matematic titlul runda aceasta. Au marcat Varga (în minutul 22) și Ștefan (69') pentru covăsneni, respectiv Coman (9') și Miculescu (34') pentru bucureșteni. 6.551 de fani au fost prezenți, în total, la meci.

Clasamentul play-off-ului Superligii

SEPSI - FCSB. Suporterii roș-albaștri au început să strige ”Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.